Cadeautips

Bij een bijzondere gelegenheid hoort een bijzonder cadeau. Wil je iemand verrassen met echt iets leuks, maar heb je geen idee wat? Lees dan onze cadeautips! We vertellen je wat onze populairste cadeaus voor mannen, vrouwen en kinderen zijn. En natuurlijk geven we je de nodige cadeautips voor een man of vrouw, zodat jij met een leuk cadeautje komt opdagen. Zoek je een Sinterklaas cadeau, kerstcadeau, iets moois voor Vader- of Moederdag of een leuk Valentijnscadeau? Lees snel onze tips!

Cadeautips man

Een kado voor een man kopen: leuk, maar het kan ook best lastig zijn. Heb je een verjaardagscadeau nodig? Of iets voor je partner omdat jullie zoveel jaar samen zijn? Of zoek je juist een cadeau voor een mannelijke collega? Hoe beter je iemand kent, des te makkelijker is het om een leuk kado te kopen. Toch? Met onze cadeautips scoor je altijd!

Oké, daar gaan we. Onze eerste tip: denk eens na wat je man, vriend of collega leuk vindt. Houdt hij enorm van lezen? Is hij een avonturier die graag gaat hiken en kamperen? Of is de ontvanger een sportliefhebber? Zoek dan een kado wat bij zijn interesses past. Voor de kampeerder is een multitool bijvoorbeeld een leuk cadeautje. De tweede tip: gebruik de cadeauvinder om een kadootje te zoeken wat bij jouw budget past.

Cadeautips vrouw

Veel vrouwen vinden het leuk om verwend te worden met een lekker luchtje, maar er zijn natuurlijk net zoveel dames die het ook leuk vinden om eens iets anders te krijgen. Een origineel kado, waar je duidelijk over hebt nagedacht bij voorkeur. Is je vriendin dol op de sauna en spa? Misschien kun je dan kiezen voor iets wat te maken heeft met ontspanning, zoals een massagespin met een tegoedbon voor de sauna. Is je vriendin, vrouw, moeder of zus dol op een glas goede wijn? Geef haar een grappig wijnglas cadeau of juist een mooie decanteerder om de wijn op smaak te brengen. En natuurlijk zoek je dan bij de slijter een mooie fles wijn uit!

Cadeautip: een persoonlijk cadeau

Veel mensen vinden het leuk om een persoonlijk cadeau te ontvangen. Één van onze cadeautips is dan ook: geef eens een uniek kadootje. Zo weet je zeker dat diegene je cadeautje nog niet heeft. Bij Ditverzinjeniet kun je bijvoorbeeld mokken of posters personaliseren. Geef die ene vriend een Game of Thrones bierpul als cadeautje en je partner een poster met de coördinaten van jullie eerste kus bijvoorbeeld. Wij hebben vele originele gepersonaliseerde cadeaus, die altijd succesvol zijn op feestjes.

Koop je kado online

De laatste van onze cadeautips is een hele simpele: koop je kadootjes online. Waarom? Omdat je lekker vanuit je luie stoel, de trein of achter de computer op het werk kunt bestellen. Bovendien kun je tot 22:45 uur shoppen en het kado alsnog de volgende dag al ontvangen. En als het cadeautje toch niet helemaal in de smaak valt, dan heb je maar liefst 365 dagen om het product gratis te retourneren.