Zoek je een origineel cadeautje? Kies voor een van de tegeltjes van Ditverzinjeniet! Tegeltjes met tekst, een tegel met een spreuk of een tegeltje met een foto zijn leuke en originele cadeaus. Hiermee verras jij de ontvanger voor bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte of gewoon zomaar. De tegeltjes van Ditverzinjeniet zijn gemaakt van echt keramiek en worden geleverd met een hangertje. Zo kun je het tegeltje makkelijk ophangen. Kies uit onze vaste ontwerpen, of maak je eigen design. Je kunt hierbij kiezen voor een tegel met tekst of spreuk, maar ook voor een ontwerp dat je kunt personaliseren met een foto.

Filter

Resultaat 1–60 van de 124 resultaten wordt getoond

Tegeltje bedrukken

Onze gepersonaliseerde tegeltjes zijn eenvoudig te bewerken. Je kiest uit één van onze ontwerpen, waarop je een foto kunt plaatsen, een tekst schrijven of een spreuk bewerken. Een tegeltje bedrukken kun je doen voor allerlei cadeaugelegenheden. Bijvoorbeeld om een stel te feliciteren met hun huwelijk, de geboorte van een kindje, een verhuizing of een verjaardag. Ook voor Vaderdag en Moederdag vind je leuke tegeltjes in ons assortiment. Laat je vader en moeder weten hoe belangrijk ze voor je zijn, door een tegel met foto te bedrukken. Gepersonaliseerde tegels worden binnen één tot twee werkdagen verzonden.

Tegel bedrukken met foto

Verras een geliefde of vriend met een tegel met foto. Dat kan een hilarische vakantiefoto zijn of een lieve foto van een belangrijke dag, zoals jullie trouwdag. Met de tegel met foto aan de muur word je keer op keer teruggezogen in dat bijzondere moment. Een tegel bedrukken met een foto is geschikt voor bijna elke gelegenheid: leuk voor Valentijnsdag voor je partners, als felicitatie voor een jubileum van je collega, om iemand een hart onder de riem te steken of om iemand te bedanken voor zijn of haar goede zorgen.

Delfts blauw tegeltje met spreuk

Klassieke tegelwijsheden zul je bij ons niet vinden, maar we hebben wel grappige tegeltjes met spreuken in een Delfts blauwe stijl. Daarnaast kun je je eigen tegel met spreuk of tekst maken. Kies bijvoorbeeld voor een grappige uitspraak van je kind voor oma, een songtekst, gedicht of flauwe mop. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om een origineel tegeltje te bedrukken. Het is ook een leuke manier om iemand te feliciteren met de geboorte van een kindje, of het feit dat diegene gaat samenwonen (of juist weer alleen).

Tegeltje bedrukken doe je bij Ditverzinjeniet

Verras een geliefde met een origineel tegeltje, door het te ontwerpen bij Ditverzinjeniet en het rechtstreeks naar de ontvanger te versturen. Zo kun je iemand ook een leuk cadeau geven als je elkaar niet in het echt kunt zien. Met een gepersonaliseerde wenskaart erbij weet de ontvanger wie er zo creatief is geweest om het tegeltje met foto, tekst of spreuk te maken. Standaard tegels die voor 23:00 uur besteld zijn, worden dezelfde dag nog verzonden. Gepersonaliseerde tegels versturen we binnen één tot twee werkdagen, natuurlijk zonder de factuur.