Op zoek naar het coolste kerstcadeau voor de kids? Bij Ditverzinjeniet vind je geen saaie standaard cadeaus; wij hebben een berg aan superleuke en originele kerstcadeaus voor kinderen waar zelfs de Kerstman jaloers op zou zijn!

Filter

Resultaat 1–60 van de 335 resultaten wordt getoond

Puzzels: van hout en karton

Wil je graag dat je kind zich wat beter offline leert vermaken? Kies voor een coole puzzel als kerstcadeau. Deze vind je bij ons in allerlei soorten. Van houten puzzels die op Japanse Kumiki puzzels geïnspireerd zijn tot houten 3D puzzels in allerlei vormen, tot de gewone puzzel van karton. Deze puzzels houden je kids urenlang geboeid. Perfect voor die koude winterdagen wanneer je lekker warm binnen wilt blijven.

DIY sets en telefoonlenzen: laat je creativiteit los!

Heeft jouw kleine een creatieve geest? Check dan onze DIY sets. Van het bouwen van een eigen vliegtuig tot het versieren van keramiek, deze sets zijn perfect om hun creativiteit de vrije loop te geven. En je hebt meteen een geweldig excuus om zelf ook mee te doen! Is je kind vergroeid met zijn of haar telefoon. Kinderen en technologie zijn tegenwoordig onafscheidelijk. Dus, waarom zou je hem of haar niet een supercool telefoonaccessoire cadeau doen? In ons assortiment vindt je allerlei lenzen voor je telefoon, waarmee je nog mooiere foto’s kan maken.

Grappige sokken zijn altijd een succes

Sokken saai? Echt niet! Wacht maar tot je onze collectie ziet. IJsjes, avocado’s, hotdogs: noem maar op, we hebben het in sok-vorm. Deze sokken zijn niet alleen warm, maar ook een instant hit op elk kerstfeestje. En heel geschikt als kerstcadeau voor kinderen natuurlijk. Het is leuk én praktisch.

Van Harry Potter tot Minecraft

Is jouw kind gek op de boeken van Harry Potter? Gaat haar hart sneller kloppen van Disney? Of is je kind juist stapelgek op Super Mario of Minecraft? In ons assortiment vind je heel veel merchandise van merken als PlayStation, Disney en Nintendo. Perfect als kerstcadeau, want je kinderen willen alles hebben van hun favoriete game of karakter.

Kerstshoppen zonder stress

Zet die warme choco klaar, plof neer op de bank met je laptop en start je kerstshopavontuur bij ons. Bij Ditverzinjeniet is het vinden van het perfecte kerstcadeau voor kinderen een fluitje van een cent. En het beste? Je hoeft er de deur niet eens voor uit! Kerstcadeaus voor kinderen vinden is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest. Dus, waar wacht je nog op? Duik in onze wonderlijke wereld van kerstcadeaus en tover deze kerst magische momenten voor de kleintjes. Fijne feestdagen!