Klantenservice

Bezorging en levering

Verzendkosten

GRATIS VERZENDING VANAF € 40,-

Bestellingen binnen Nederland en België verzenden wij gratis vanaf € 40,-.
Voor bestellingen onder € 40,- zijn de verzendkosten € 3,95 (Nederland) of € 5,95 (België).

Bezorging en Levertijden

Wij verzenden onze pakketten met PostNL. Als je op werkdagen voor 22:45 besteld, dan garanderen wij dat we je bestelling dezelfde dag aan PostNL overdragen. Je ontvangt je bestelling dan de volgende dag, zowel in Nederland als in België. Uiteraard lukt dit vaak wel, maar niet altijd. Wij vragen je begrip hiervoor.

Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Als de bestelling verzonden is krijg je hiervan een bevestiging per e-mail met trackingcode waarmee je de zending kunt volgen. Als je een account hebt, kun je de status van je bestelling ook volgen door op Ditverzinjeniet in te loggen op Mijn account. Heb je geen account of verzendbevestiging per e-mail ontvangen? Bel of mail onze klantenservice dan.

Niet thuis?

Als je niet thuis bent om je pakje in ontvangst te nemen probeert PostNL je pakket af te geven bij de buren. Als dit ook niet lukt dan probeert PostNL je pakket de volgende dag opnieuw af te leveren. In beide gevallen laat de chauffeur van PostNL een bericht achter in je brievenbus. Met de “niet-thuis-code” op het bericht kun je zelf aangeven waar en wanneer je wilt dat PostNL de tweede afleverpoging doet. Als de tweede afleverpoging ook niet lukt, dan levert PostNL je pakket af bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Met het afhaalbericht kun je je pakje ophalen, daar heb je 7 dagen de tijd voor. Na 7 dagen wordt je pakket naar ons retour gestuurd. Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Pakket vertraagd?

PostNL streeft ernaar jouw bestelling binnen 1 werkdag te bezorgen. 99% van onze bestellingen wordt binnen 1 werkdag afgeleverd. De overige 1% loopt helaas vertraging op. Wij vinden dit vanzelfsprekend heel vervelend, maar hebben hier helaas geen enkele invloed op. Als je bestelling een dag na de verwachte leverdatum nog niet is afgeleverd, controleer dan eerst de bezorginfo via de track- en tracelink die per e-mail is gestuurd. Als je een account hebt, kun je daar status van je bestelling ook volgen. Heb je geen account en/of heb je geen verzendbevestiging per e-mail ontvangen? Bel of mail onze klantenservice dan.

Bezorging naar België

Bestellingen naar België worden afgeleverd door De Post (BPost). Als je op werkdagen voor 22:45 besteld, dan garanderen wij dat we je bestelling dezelfde dag verzenden. Je ontvangt je bestelling dan de volgende dag. Uiteraard lukt dit vaak wel, maar niet altijd. Wij vragen je begrip hiervoor.

 

Je bestelling wijzigen of annuleren

Wil je je bestelling wijzigen of annuleren? Geen enkel probleem. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op als je je bestelling wilt wijzigen of annuleren. Dit kan per e-mail of telefonisch. In het geval van een wijziging passen wij je bestelling meteen aan. Als je wilt annuleren regelen we dat ook meteen, en storten we je aankoopbedrag dezelfde dag nog terug.

Wil je je bestelling wijzigen of annuleren, maar heb je de verzendbevestiging al ontvangen? Dan kunnen we je bestelling helaas niet meer aanpassen of annuleren. Maak in dat geval gebruik van de retour-regeling.

 

Ruilen of retourneren

Ben je toch niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dan zullen we dit zo goed en snel mogelijk oplossen. Je mag binnen de termijn van 365 dagen een bestelling zonder opgaaf van reden, met inachtneming van onze algemene voorwaarden, retourneren.

Lees hier meer over ons retourbeleid en om je retourzending aan te melden.

 

Vragen of klachten

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Bel of mail ons, we doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen. Ben je van mening dat wij je klacht niet goed hebben opgelost? Dan kun je je wenden tot de onafhankelijke Geschillencommissie Europese online geschillenplatform (ODR).

 

Onze bedrijfsgegevens:

Ditverzinjeniet
De Grift 21
7711 EP Nieuwleusen
Nederland

+31 (0)85 303 27 66 (ma t/m vr 9.00 – 17.00)
[email protected]/
KVK: 08169259
BTW: NL818909055B01