Cadeaus voor in de tuin

Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die net is verhuisd naar z’n eerste huis met tuin? Ditverzinjeniet heeft talloze cadeaus voor in de tuin in de categorie tuin & outdoor. Van grappige tuinkabouters en vogelhuisjes tot lichtslingers en van waterkanonnen tot BBQ accessoires en kampeergadgets. Wie weet spot je deze leuke tuincadeaus in de zak van Sinterklaas, naast het ontbijtje op bed tijdens Vaderdag of krijg je het van je kinderen op je volgende verjaardag.

Filter

Resultaat 1–60 van de 117 resultaten wordt getoond

BBQ accessoires

Op een warme zomeravond is er niets leuker dan de barbecue aansteken en te genieten van het heerlijke eten en de gezelligheid met de familie. Alles wat je nodig hebt voor een gave barbecue vind je bij Ditverzinjeniet. In ons assortiment zitten BBQ accessoires als een tang, een schort en een BBQ-vork. Allemaal met een unieke vorm, opdruk of design natuurlijk. Of misschien ga je wel voor een bierkoeler zodat je tijdens de barbecue niet de hele tijd naar binnen hoeft te lopen voor een koel biertje. Onze BBQ accessoires zijn perfect om aan iemand te geven als cadeau. Heb je zelf nog geen prachtige barbecue in de tuin staan? Kijk dan eens rond in ons assortiment. We hebben geen inbouwbraai of kogels van de bekende Canadese fabrikant, maar wel hele gave design BBQ’s die je ook nog mee kunt nemen. Zo hebben jij en je gezin de perfecte avond. Wij hebben de mooiste tuin & outdoor cadeaus en gadgets voor je verzameld.

Kampeergadgets

Ons aanbod van Tuin & Outdoor gaat verder dan alleen BBQ accessoires, want we hebben ook coole kampeergadgets. Kom nooit meer met een lege telefoon op de camping te zitten door één van onze powerbanks of zorg voor een lichtpuntje in de donkere tent met een klein zaklampje of leeslampje. Door onze kampeergadgets wordt kamperen bijna glamorous. Houdt je handen lekker warm met een handverwarmer en schep je blikje bonen leeg met het handige campingbestek. Ken jij een kampeerliefhebber? Dan is het misschien een idee om één van onze cadeaus voor in de tuin uit te zoeken die ook geschikt zijn als kampeergadgets om mee te nemen naar de camping. Zo sla je gelijk twee vliegen in één klap.

Tuincadeaus

In ons aanbod tuincadeaus vind je altijd het perfecte kleinigheidje. Het zijn vaak cadeaus voor in de tuin die erg handig en leuk zijn. Zo kun je extra genieten van je prachtige tuin of je balkon. Lekker relaxen met het zonnetje in je gezicht of wroeten met je handen in de aarde. Wie houdt er niet van? Voor de echte buitenmensen hebben wij de leukste en beste tuincadeaus geselecteerd. Het zijn allemaal cadeaus voor in de tuin die er erg goed uitzien en een handige functie hebben, zodat je tuin straks helemaal straalt. En dat is precies wat iedereen wil toch? Heerlijk genieten in de tuin met een biertje in de hand terwijl de vlinders voorbij fladderen en de vogels eten aan het zoeken zijn. Vanaf je hangmat heb je een prachtig uitzicht op de collectie tuinkabouters en voordat je het weet heeft je partner de barbecue aangestoken. Of je nou kampeergadgets, nieuwe lichtjes of tuindecoratie zoekt, bij Ditverzinjeniet slaag je altijd voor de leukste tuincadeaus.