Design lampen zorgen voor een prettige verlichting. Of het nou gaat om je huis, kantoor of een andere ruimte: een goed lichtplan is heel erg fijn. Met de goede verlichting hoef je namelijk nooit meer op zoek naar design lampen die goed licht geven en kun je vooral letten op de sfeer.

Filter

Resultaat 1–60 van de 89 resultaten wordt getoond

Moderne lampen en design verlichting

Met moderne lampen en design verlichting zorg je ervoor dat je altijd voldoende licht hebt. Of je nou kiest voor een moderne lamp voor aan het plafond, op zoekt bent naar een lamp voor op je bureau of een hanglamp nodig hebt voor de kinderkamer: bij Ditverzinjeniet vind je prachtige moderne lampen. Onze design lampen zijn van merken als Balvi, Suck UK en Invotis. We hebben unieke lampen die eruit zien als een theekan of theepot, maar ook super leuke en originele design lampen van keramiek. Zorg voor sfeerverlichting met een LED-lamp die verschillende kleuren kan aannemen. Maak je woonkamer romantisch roze tijdens een diner voor twee, kies voor een vrolijke groene of blauwe kleur tijdens een feestje en kies voor rode verlichting als je in een spannende mood bent.

Stoere lampen

Voor mannen hebben we stoere lampen. Heb je een eigen mancave die je zelf mag inrichten of woon je in een echte bachelorpad? Bekijk dan eens als onze stoere lampen met neon verlichting. We hebben neon sign verlichting van al je favoriete superhelden, zoals Superman en Batman. Ook gave Star Wars lampen mogen natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment, speciaal voor iedere man die dol is op stoere lampen in de vorm van Darth Vader of de Death Star. Een mooie lamp is perfect om cadeau te geven als iemand gaat verhuizen, samenwonen of trouwen. Je nieuwe design lamp koop je veilig en eenvoudig online bij Ditverzinjeniet.