Een design klok is zowel praktisch als mooi. Het is een woonaccessoire, waarop je tegelijkertijd natuurlijk de tijd kunt aflezen. Kies voor een design wandklok voor in je woonkamer, keuken, kantoor of winkelruimte. We hebben ook verschillende moderne klokken die je kunt neerzetten op bijvoorbeeld je tafel.

Filter

Toont alle 3 resultaten

Moderne klokken

Ben je op zoek naar mooie moderne klokken om je inrichting mee op te fleuren? Wij hebben prachtige uurwerken van design merken zoals Invotis, Balvi en IGGI. We hebben design klokken van unieke materialen, zoals een klok van marmer en exemplaren die zijn gemaakt van papierpulp. Natuurlijk hebben we ook luxe moderne klokken van aluminium, metaal en steen. Onze moderne klokken zien er bijvoorbeeld uit als een vliegtuigmotor of een heel groot uurwerk, wat ook nog de datum aangeeft. We hebben een ruim assortiment met design klokken, die allemaal uit voorraad leverbaar zijn. Zo kun je al binnen één dag genieten van je nieuwe design klok. Kies je voor een wandklok of juist voor een decoratief tafelmodel?

Grappige klokken kopen

We hebben ook grappige klokken voor kinderen, zoals een klok in de vorm van een vliegtuig. Deze grappige exemplaren hebben een unieke look, die je niet bij een klok zou verwachten. Zo hebben we klokken in de vorm van telefoons, platenspelers, conservenblikken en nog veel meer leuks. Met een design klok van Ditverzinjeniet heb je altijd een uniek woonaccessoire aan de muur. Natuurlijk hebben we ook unieke wekkers, die niet alleen heel grappig zijn, maar je ‘s ochtends ook wakker maken. Onze grappige klokken en wekkers zijn perfect voor in de slaapkamer, kinderkamer, maar je kunt ze ook op je bureau plaatsen. Zo weet je precies wanneer je moet wegrijden voor een afspraak of naar huis kunt gaan.