Onderzetters om je tafel te beschermen

Als je net een nieuwe tafel hebt, dan wil je natuurlijk niet dat hij binnen no-time onder de vlekken, krassen en kringen zit. En dus gebruik je onderzetters! Wij hebben hilarische onderzetters in ons assortiment: van exemplaren die eruit zien als een cassettebandje tot varianten die lijken op pallets.

Filter

Toont alle 17 resultaten

Design onderzetters

Ben je op zoek naar heuse design exemplaren? Bekijk dan eens onze uitgebreide collectie. In ons assortiment vind je allerlei verschillende varianten. We hebben design, maar je vind er ook hele grappige soorten, waarmee je spelletjes kunt spelen of die lijken op iets heel anders. We hebben ze in verschillende materialen, zoals siliconen, plastic of glas. Daarnaast hebben ze verschillende printjes of kleuren. Zo zit er voor iedereen wel een geschikte variant tussen die past bij je interieur. We hebben vierkante, ronde en andere vormen. Of je ze nou gebruikt om een glas of warme beker op te zetten, of gewoon leuk vindt als decoratie, je kunt er van alles mee doen. Ze zijn eigenlijk gewoon onmisbaar in ieder huis en je kunt er genoeg mee variëren, waardoor je af en toe ook nieuwe aan je collectie kan toevoegen.

Onderzetters voor glazen

Onderzetters voor glazen koop je online bij Ditverzinjeniet. Dit kunnen bijvoorbeeld houten coasters voor glazen zijn, maar we hebben ze ook van siliconen. Wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeautje, zijn deze items ook altijd erg geschikt. Wij hebben namelijk heel veel grappige varianten in ons uitgebreide assortiment. Als je ze op werkdagen voor 23:00 besteld, dan worden ze dezelfde dag nog verstuurd.