Vaderdag cadeau

Scoor hier jouw originele Vaderdag cadeau

Origineel Vaderdag cadeau voor je stoere pa

Zet je vader de lekkerste gerechten op tafel? In ons assortiment vind je een ruime selectie originele Vaderdagcadeaus voor in de keuken. Verras je vader met bijvoorbeeld een (te) gek peper- en zoutstel, een mooie houten snijplank of een stoere koffiemok. Ook handige hebbedingen, zoals een grappige lepelhouder vind je in onze shop. Als het Vaderdag is, dan duurt het ook niet lang meer voor het echt zomer is. Geef je vader dus een stoere BBQ tool kado! In ons assortiment vind je talloze BBQ tangen in alle soorten en maten, handige schorten voor al je BBQ tools en zelfs design barbecues voor op het balkon. Is je vader niet echt een grillmaster? Gebruik de cadeauvinder op onze site als je echt niet weet wat je als Vaderdag cadeau moet geven. Hier kun je zoeken op interesses, sorteren op prijs en zoeken op merk.

Vaderdag cadeau tips

We krijgen vaak de vraag: wat moet ik mijn vader geven voor Vaderdag? Ons antwoord: iets wat bij hem en zijn interesses past. Laat hem zien dat je echt je best hebt gedaan om dit cadeau voor vader uit te zoeken. Is je vader bijvoorbeeld een geboren avonturier of moet hij veel reizen voor zijn werk? We hebben schitterende kado’s voor reizende mannen. Bekijk ons assortiment reisgadgets en vindt coole kraswereldkaarten, handige waszakken en leuke toilettassen. Op de populaire Scratch Map kan hij bijhouden in welke landen hij allemaal is geweest. Blijft pa juist liever thuis in de tuin met een goed boek? Misschien is het dan leuk om hem een oiginele boekenlegger als Vaderdag kado te geven. Dit is een leuk klein cadeautje, wat hij dagelijks kan gebruiken. Steeds als hij je bladwijzer gebruikt, zal hij aan je denken!

Het ultieme Vaderdag kado: klusspullen

Alle mannen worden blij van een goedgevulde garage met gereedschap, toch? Stop, ren niet direct naar de bouwmarkt. Je hoeft geen boormachine van honderd euro te kopen om je pa te laten weten dat je van hem houdt. Kleine klusjes vragen om klein gereedschap. Kies daarom voor Vaderdag 2021 voor een mooie multitool als kado voor vader. Onze stoere multitools kun je voor allerlei kleine klusjes gebruiken. Zit er een schroefje los? De meeste multitools bevatten zowel een platte- als kruiskopschroevendraaier. Geef als Vaderdag cadeau een tool die bij je past: zo hebben we speciale multitools om mee te tuinieren, barbecueën, kamperen, klussen, om cocktails mee te maken en om fietsen mee te repareren. Er zit altijd een leuke gadget bij die bij de interesses van je pa past.

Cadeau voor vader: iets met drank en bier

Wij kennen maar weinig mannen die niet dol zijn op een lekker biertje. Of op een goed glas whiskey. Onze mooie en originele drankglazen zijn heel geschikt als cadeau voor je vader. Kies bijvoorbeeld voor een set whiskeyglazen in de vorm van een diamant of een glas in de vorm van een schedel. Zo weet je zeker dat je een origineel Vaderdag cadeau te geven hebt. Ook flesopeners en kurkentrekkers zijn heel geschikt als uniek kado idee. Deze worden vaak gebruikt en zijn daarom een leuke herinnering. In ons assortiment vind je heel veel verschillende soorten bier- en drankcadeaus, zoals wijndecanteerders of bieraccessoires. Wil je je Vaderdag kado helemaal af maken? Kies dan voor iets moois bij de borrel! We hebben bijvoorbeeld unieke kaasplanken, kleine snijplankjes voor hapjes of leuke bakjes voor olijven en chips.

Vaderdag cadeau idee

Heb je al veel leuke ideeën opgedaan voor een Vaderdag cadeau, maar zit het ultieme cadeau er nog niet tussen? Lees dan snel verder voor nog meer Vaderdag cadeau tips. Daag je pa uit om te stoppen met roken, meer ontspannen in het leven te staan of om minder met zijn telefoon bezig te zijn met de 30 Days challanges van DOIY. Zo houdt ‘ie meer tijd over om met jou op het voetbalveld te ravotten! Wil je je vader een praktisch kado geven, maar moet het wel origineel zijn? Kies dan voor sokken! En dan niet zomaar sokken, maar onze unieke Biersokken, Vaderdagsokken van Happy Socks, Soepsokken of Sushi sokken. No kidding, we hebben ze allemaal in ons assortiment!

Zeg het met een Vaderdag cadeau

Hoe vaak heeft je pa je achter de broek aan gezeten afgelopen jaar? Een preek dat je niet verstandig met geld omgaat, dat je kamer een bende is of dat je weer eens veel te laat thuis kwam. Je weet het natuurlijk al lang: hij doet het alleen maar uit liefde. Alleen vergeten we dat nog wel eens wanneer er weer door hem gemopperd wordt en jij reageert met ‘jahaaa’. Klinkt het je bekend in de oren? Doe dan even extra je best op Vaderdag en laat hem weten dat het goed zit tussen jullie. Zorg voor een origineel Vaderdag kado, ga desnoods voor Vaderdag knutselen als je creatief bent. Schrijf er een kaartje bij met een tekst uit jouw hart, dan hebben we het dus over iets liefs en niet ‘Oké boomer!’ We beloven, deze Vaderdag wordt een groot succes die die ouwe niet snel vergeet. Doe je best!

Een bonus papa cadeau

Als je pa al lang niet meer bij je moeder is en je moeder gelukkig is met een andere vent, dan kunnen we wel zeggen dat jij gezegend bent met een bonus papa. Volg je het nog? Kort gezegd: vind jij je stiefvader een toffe peer? Vergeet hem dan niet op die derde zondag van mei. Haal ook een bonus papa cadeau en laat zien dat je blij bent met hem in je leven. Al hebben jullie geen bloedband, liefde gaat verder dan dat. Als je altijd bij hem terecht kan, als hij je moeder gelukkig maakt, als het gewoon een goede vent is… dan is een Vaderdag kado voor hem bestellen een kleine moeite. Als je toch bezig bent om voor je eigen vader iets te zoeken, is het zelfs geen moeite. Klik gewoon een keer extra op de bestelknop, binnen no time zijn je leuke Vaderdag cadeaus binnen.

Vaderdag 2022

Zondag 19 juni 2022 is het weer Vaderdag. Ben je zoals elk jaar weer eens te laat om een mooi Vaderdag cadeau te bestellen? Ten eerste: shame on you! Heeft je vader je dat zo geleerd? Ten tweede: wees gerust. Als je je Vaderdagcadeaus op werkdagen voor uur besteld, dan worden ze nog dezelfde dag verzonden. Je hebt je pakketje dan de volgende dag al in huis. Vanaf 40 euro verzenden we je bestelling ook nog eens gratis! En ondanks dat we denken dat je pa blij is met alles wat je hem geeft, is het wel mogelijk om het cadeau voor je vader binnen 365 dagen gratis te retourneren. Maar no worries: we weten zeker dat onze originele cadeaus in de smaak zullen vallen.