Vaderdag cadeau

Vaderdag is niet compleet zonder een mooi Vaderdag cadeau voor jouw pa. Met een origineel Vaderdag kado laat je jouw ouwe weten dat hij voor jou de belangrijkste man in je leven is, al laat je dat niet elke dag merken. Deze Vaderdag verwen je je vader met een lekker ontbijtje op bed, een mooi zelfgemaakt kunstwerk van school of een lieve kaart en natuurlijk een leuk Vaderdag cadeau. Geen gereedschap of parfum, maar iets wat hij echt niet had verwacht.

Vaderdag cadeau voor je stoere pa

Houd je vader van lekker koken of vindt hij het juist lekkerder als er voor hem wordt gekookt? In ons assortiment vind je originele Vaderdag cadeaus voor in de keuken. Verras je vader met bijvoorbeeld een (te) gek peper- en zoutstel, een mooie houten snijplank of een stoere koffiemok. Is je vader een geboren avonturier of moet hij veel reizen voor zijn werk? We hebben schitterende Vaderdag kado’s voor reizende mannen. Bekijk ons assortiment reisgadgets en vindt coole tenten, handige waszakken en leuke toilettassen. Op de populaire Scratch Map kan hij bijhouden in welke landen hij allemaal is geweest.

BBQ cadeaus voor Vaderdag

Als het Vaderdag is, dan duurt het niet lang meer voor het echt zomer is. Geef je vader dus een stoere BBQ tool als Vaderdag cadeau! In ons assortiment vind je talloze BBQ tangen in alle soorten en maten, handige schorten voor al je BBQ tools en zelfs design barbecues voor op het balkon. Is je vader niet echt een grillmaster? Gebruik de cadeauvinder op onze site als je echt niet weet wat je als Vaderdag cadeau moet geven. Hier kun je zoeken op interesses, sorteren op prijs en zoeken op merk.

Vaderdag kado: alles voor drank en bier

Welke man is er nou niet dol op een lekker biertje? Of op een goed glas whiskey? Onze mooie en originele drankglazen zijn heel geschikt als Vaderdag cadeau. Zoek je een origineel Vaderdag kado? Kies dan bijvoorbeeld voor een whiskey glas in de vorm van een diamant of schedel. Ook flesopeners en kurkentrekkers zijn originele Vaderdag cadeaus. Deze worden vaak gebruikt en zijn daarom een leuke herinnering aan Vaderdag. In ons assortiment vind je heel veel verschillende soorten bier- en drankcadeaus, zoals wijndecanteerders of bieraccessoires.

Je Vaderdag cadeaus morgen in huis

17 juni 2018 is het weer Vaderdag. Ben je elk jaar bijna te laat om een mooi Vaderdag cadeau te bestellen? Dat is voor ons geen probleem. Als je bij Ditverzinjeniet op werkdagen voor 22:45 uur je Vaderdag cadeaus besteld, dan heb je ze gewoon nog op tijd in huis. Je pakketje wordt namelijk nog op dezelfde werkdag verzonden. Vanaf 40 euro verzenden we je bestelling ook nog eens gratis.

Bezig met laden...

Toegevoegd aan je winkelwagen