Gadgets

Gadgets kopen? Dan ben je bij Ditverzinjeniet aan het goede adres! In ons assortiment vind je originele en grappige gadgets en unieke producten die het super goed doen als cadeau! Zoek je een te gek cadeau of iets leuks voor jezelf? Dan is een gadget natuurlijk een leuk idee. Onze producten zijn niet alleen grappig, maar ook functioneel. Je hebt er dus altijd wat aan. In ons assortiment vind je cadeaus voor mannen en vrouwen van populaire merken als Kikkerland, Invotis, en Luckies.

222 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
222 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Gadgets voor mannen

Gadgets voor mannen zijn ideaal als cadeau! Mannen zijn dol op stoere mannen cadeaus, zoals multitools, snufjes voor je smartphone en zo ongeveer alles met een stekker. Zoek je een gadget als cadeau voor hem? Als de ontvanger een reislustige man is, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor één van onze reisgadgets, zoals de Scratch Map. Houdt hij enorm van fotograferen? Geef hem dan een smartphone gadget cadeau, zoals de speciale lenzen van Kikkerland.


Gadgets voor vrouwen

Gadgets voor vrouwen kun je natuurlijk ook bij ons kopen! Van eco gadgets, zoals rvs rietjes, lampen op zonne-energie en herbruikbare waterflessen, tot kooktools voor de echte keukenprinses. Natuurlijk hebben we ook typische vrouwen hebbedingen, zoals een powerbank die tegelijkertijd een spiegel is! Zo kun je je telefoon opladen en direct even je make-up checken. Een onmisbaar gadget cadeau voor ijdele vrouwen!


Onze populairste gadgets

De populairste gadgets van Ditverzinjeniet verdienen een speciaal plekje op deze pagina natuurlijk. Ten eerste is het Muziekkussen een mega-populaire gadget. Hier zit een speaker in, zodat je ‘s avonds naar muziek kunt luisteren zonder dat anderen het horen. Ook de Candy Grabber snoepmachine is een originele gadget die iedereen wel in huis wil hebben. De Edison lichtslinger is een geliefde gadget om je interieur een stukje gezelliger - en lichter - te maken. Tot slot willen we de super handige Flexibele smartphonehouder van Kikkerland nog even noemen. Met deze handige gadget maak je je telefoon vast aan het aanrecht of tafel en hoef je je telefoon niet steeds vast te houden. Ideaal voor het aflezen van recepten tijdens het koken of om je kind een filmpje op je telefoon te laten kijken.


Grappige gadgets

Wil je een grappige gadget als cadeau kopen? Neus lekker rond in ons assortiment! Wij hebben allerlei grappige dingen die je nog nooit eerder hebt gezien. Denk aan een ventilator voor op je smartphone of een poppetje dat zwaait en werkt op zonne-energie. We hebben meer zonne-energie producten, zoals een trein en robot die allebei worden aangestuurd door zonlicht. Dit zijn leuke kadootjes voor kinderen: ze zijn origineel én leerzaam.


Gadgets kopen: morgen in huis

Gadgets kopen doe je bij Ditverzinjeniet. Als je je bestelling op werkdagen voor 22:45 uur plaatst, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag door ons verzonden. Bestelling vanaf 40 euro worden bovendien gratis verzonden. Heb je iets als cadeau gekocht en is de ontvanger er niet helemaal blij mee? Al onze producten mogen binnen 365 dagen gratis geretourneerd worden. Maar we beloven je: de cadeautjes van Ditverzinjeniet zijn zo leuk, dat de kans heel klein is dat iemand er niet blij mee is.