Klantenservice - Bezorgen / afhalen

Bijna alle producten op Ditverzinjeniet zijn op voorraad en dus meteen leverbaar. Voor deze producten geldt: als je op werkdagen bestelt en betaalt voor 22:45 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag door ons verzonden. Je ontvangt je bestelling dan de volgende dag. Uiteraard lukt dit vaak wel, maar niet altijd. Wij vragen je begrip hiervoor.


De status van je bestelling volgen

Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging per e-mail. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een tweede e-mail. Bij bestellingen die via de pakketdienst verzonden worden, wordt er ook een track & trace code toegestuurd waarmee je de zending kunt volgen. Let er op dat deze code pas wordt geactiveerd nadat hij is gescand bij het postsorteercentrum. Dit is pas vanaf ongeveer 24.00 uur.

Als je een account hebt aangemaakt bij het plaatsen van je bestelling, dan kun je de status van je bestelling bekijken door in te loggen op 'Mijn account'.


Bezorgmethodes & levertijd

Op werkdagen: voor 22:45 uur besteld, morgen in huis

Let op: onderstaande afleverinformatie geldt alleen voor zendingen binnen Nederland. Meer informatie over zendingen naar België vind je hier.

Wij verzenden onze pakketjes via PostNL. Hier zijn een groot aantal voordelen aan verbonden. Zo kun je tijdens de bestelprocedure je eigen gewenste bezorgdag (dinsdag tot en met zaterdag) selecteren en direct zien in welk tijdvak de pakketbezorger langs komt. Ben je overdag niet thuis? Op dinsdag en donderdag is het ook mogelijk om te kiezen voor avondbezorging (extra kosten € 1,49). Je pakket wordt dan tussen 18.00 en 21.30 uur bezorgd. Past een zending door de brievenbus? Dan krijg je dit meteen te zien, zodat je weet dat je niet thuis hoeft te blijven om de zending in ontvangst te nemen.

Je kunt je bestelling ook laten bezorgen bij een PostNL-afhaalpunt. In Nederland zijn ruim 2600 afhaalpunten van PostNL. Dit kan bij een postkantoor zijn, maar ook bijvoorbeeld bij Jumbo, Albert Heijn, Gamma, Bruna, Primera of een ander afhaalpunt in de buurt. Tijdens de bestelprocedure vul je je adres in. Bij de verzendmethode kun je meteen zien welk afhaalpunt het dichtst in de buurt is, maar je kunt natuurlijk ook een ander afhaalpunt selecteren, zoals in de buurt van je werk. Ook is het mogelijk om te filteren op openingstijden. Vergeet niet om een identificatiebewijs mee te nemen als je je pakketje gaat afhalen. Je kunt je bestelling de eerstvolgende dag vanaf 16.00 uur afhalen. Daarna blijft je pakket nog 7 dagen liggen bij het ophaalpunt.

Extra vroeg: sommige afhaalpunten bieden de optie om je bestelling de eerstvolgende dag al vanaf 9:00 uur af te halen (extra kosten € 1,49). Als deze optie beschikbaar is wordt dat tijdens de bestelprocedure aangegeven.

Het is ook mogelijk om je pakketje te laten bezorgen op een ander adres, zoals op je werk. Tijdens de bestelprocedure kun je een ander afleveradres invoeren.


Verzend- & afhandelingskosten

  • Bestellingen vanaf € 40,- versturen we GRATIS.
  • De verzend- en afhandelingskosten voor Nederland bedragen € 3,95.
  • De verzend- en afhandelingskosten voor België bedragen € 5,95.
  • De toeslag voor avondbezorging en extra vroeg afhalen is € 1,49.


Bezorger niet geweest?

Ben je de hele dag thuis gebleven, maar is de bezorger niet geweest? Controleer dan je bestelling online via de door ons toegezonden track & trace informatie. Wellicht is het pakje bezorgd bij de buren of op een ander huisnummer. Nog steeds geen duidelijkheid over waar je pakket is? Neem dan contact op met de klantenservice.


Niet thuis op het moment van bezorging?

Let op: onderstaande afleverinformatie geldt alleen voor zendingen binnen Nederland. Meer informatie over zendingen naar België vind je hier.

Ben je niet thuis en kan het pakket niet bij de buren worden afgeleverd? Dan volgt de volgende dag (maandag t/m zaterdag) nog een afleverpoging. Ook ontvang je een briefje in de brievenbus waarmee je de volgende opties hebt:

  • Laat je pakket bezorgen op een ander moment. Je kunt online tot 22.00 uur je keuze doorgeven op welke dag het pakketje bezorgd moet worden. Hierbij krijg je ook het tijdvak te zien.
  • Ophalen op een PostNL afhaallocatie bij jou in de buurt.


Afhalen

Het is ook mogelijk producten af te halen bij ons afhaalpunt in Nieuwleusen. Wil je een product afhalen? Reserveer deze dan eerst door contact met ons op te nemen. Zo ben je er zeker van dat het product klaarligt.

Afhaalpunt Nieuwleusen

De Grift 21
7711 EP Nieuwleusen

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00
Telefoon: +31 (0)85 303 27 66