Cadeaubon voorwaarden

In aanvulling op onze Algemene Voorwaarden zijn deze cadeaubonvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van een Ditverzinjeniet cadeaubon aanvaard je deze cadeaubonvoorwaarden.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Ditverzinjeniet uitgegeven cadeaubonnen (zowel elektronische als gedrukte cadeaubonnen, papierencadeaubonnen en als cadeaukaarten) (hierna gezamenlijk: “Cadeaubonnen”) die worden verkocht door Ditverzinjeniet.
 2. Iedere Cadeaubon is voorzien van een unieke code. Dit kan een nummercode en/of pincode en/of tekstcode zijn. Iedere Cadeaubon wordt maar één keer verstrekt, bewaar deze daarom zorgvuldig. Diefstal of verlies van een Cadeaubon wordt niet door ons vergoed. Alleen originele Cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt en moeten op verzoek aan Ditverzinjeniet te worden verstrekt.
 3. De aard, waarde, duur, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je op de Cadeaubonnen/of in de uiting (e-mail) waarin de code is opgenomen. Iedere Cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. Na de vervaldatum kan de Cadeaubon niet meer worden gebruikt. Alle cadeaubonnen zijn maximaal 5 jaar geldig.
 4. Cadeaubonnen uitgegeven door Ditverzinjeniet zijn uitsluitend inwisselbaar terzake van aankopen via www.ditverzinjeniet.nl of www.ditverzinjeniet.be.
 5. Cadeaubonnen kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.
 6. Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.
 7. Op Cadeaubonnen is het herroepingsrecht niet van toepassing. Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden.
 8. De restwaarde van de Cadeaubon kan worden gebruikt voor volgende bestellingen. Deze waarde is zichtbaar in het account van de gebruiker. De restwaarde is niet overdraagbaar en kan uitsluitend worden gebruikt vanaf hetzelfde account als waar het eerste gebruik van de Cadeaubon plaats heeft gevonden en gedurende de geldigheidsduur van de Cadeaubon.
 9. Als het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte Cadeaubon(nen), moet het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden (bijvoorbeeld via iDeal).
 10. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van Cadeaubonnen wordt ontzegd.
  Het is niet toegestaan Cadeaubonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
 11. Deze cadeaubonvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden je aan om de cadeaubonvoorwaarden telkens voor het gebruik van een Cadeaubon te raadplegen. Blijf na ingaan van de wijzigingen Cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde cadeaubonvoorwaarden.
 12. Per bestelling kun je een onbeperkt bedrag aan Cadeaubonnen of een combinatie van maximaal 1 kortingscode en een onbeperkt bedrag aan Cadeaubonnen inwisselen.
 13. Heb je vragen over of opmerkingen over het gebruik van de Cadeaubonnen of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo snel mogelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice.