Een design vaas of moderne vaas zorgt voor een gezellige sfeer in huis. In het voorjaar mag een mooie bos tulpen echt niet ontbreken voor het ultieme lentegevoel. Bekijk al onze mooie vazen. Perfect om cadeau te geven, want vrouwen zijn dol op een design vaas.

Filter

Toont alle 52 resultaten

Moderne vaas

Zoek je een moderne vaas? Bekijk dan eens onze uitgebreide collectie. In ons assortiment vind je allerlei unieke exemplaren met een originele vormgeving. Zo zijn er vazen van keramiek en steen, maar ook design vazen die eruit zien alsof ze zijn gemaakt van ander materiaal, zoals papier, karton of een zak. We hebben ze in allerlei kleuren, zoals wit, zwart en bruin. Een design vaas past in ieder interieur: van moderne inrichtingen in een kantoorpand tot aan een sfeervolle jaren 30 woning. Ook in winkelruimtes en de slaapkamer kun je een vaas ter decoratie gebruiken. Kies voor een moderne vaas of een originele vaas die eruit ziet als iets heel anders, zoals een theepot, gezicht of een spoel met garen.

Mooie vazen online kopen

Mooie vazen koop je online bij Ditverzinjeniet. In ons assortiment vind je mooie design vazen die een unieke toevoeging zijn voor je interieur. We hebben trendy vazen van merken als Invotis. Als je iemand een vaas cadeau geeft, dan geef je een mooi woonaccessoire cadeau waar de ontvanger jarenlang plezier van kan hebben. Natuurlijk combineer je je vaas met een mooie bos bloemen om het helemaal af te maken. Een vaas is tijdloos en kun je altijd blijven gebruiken. De ontvanger zal elke keer aan je denken als ze een nieuwe bos bloemen erin zet. Bekijk snel al onze design vazen en kies degene die het beste bij jou past. Een trendy design vaas koop je online bij Ditverzinjeniet.