Back to school: schoolspullen kopen

Het einde van de vakantie is in zicht en het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur. Je vindt het vast jammer dat de periode van lang leve de lol voorbij is, maar je hebt stiekem ook wel weer zin om nieuwe schoolspullen te kopen. En waar kan dat nou beter dan bij Ditverzinjeniet? In ons assortiment vind je de tofste back to school spullen. Kijk je mee?

Filter

Resultaat 1–60 van de 63 resultaten wordt getoond

Schoolspullen kopen

Na een lange, zonnige zomervakantie moet je er toch echt weer aan geloven: school gaat weer bijna beginnen. Maar dat betekent ook: nieuwe schoolspullen kopen! En dat is iets waar we wel allemaal blij van worden, want met coole schoolartikelen krijg je gelijk weer zin om de schoolbanken in te gaan. En ja, pa en ma, het is echt nodig om nieuwe schoolspullen te kopen. Als je op zoek bent naar nieuwe schoolartikelen om de blits mee te maken in je nieuwe klas, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Notitieboeken, gummen en grappige broodtrommels: wij hebben het allemaal. Neem snel een kijkje in ons assortiment en wees verstelt van onze te gekke back to school spullen.

Back to school spullen

IHeb je je back to school spullen nog niet in huis? Neem dan snel een kijkje in ons ruime assortiment aan schoolartikelen. Van potloden, pennen, gummen tot puntenslijpers. Deze schoolartikelen zijn natuurlijk onmisbaar in je etui want je zult dit nieuwe schooljaar veel moeten gaan schrijven. We hebben ze in allerlei kleuren en vormen, al dan niet met te gekke printjes. Op deze manier wordt het kopen van nieuwe schoolspullen appeltje eitje. We hebben bijvoorbeeld gave schoolartikelen, zoals pennen met meerdere kleuren inkt die nog een luchtje hebben ook, grappige memoblokken, originele notitieboeken en handige bureauaccessoires die niet op je bureau mogen ontbreken.

Schoolartikelen

Van grappige back to school spullen tot ontzettend handige schoolartikelen. Je vindt werkelijk van alles in ons assortiment zoals wekkers en horloges om op tijd op school te komen tot bewaarboxen voor fruit en broodtrommels. In een broodtrommel blijven je bammetjes lekker vers. De broodtrommels in ons assortiment zijn hilarisch. Wat dacht je van een lunchbox in de vorm van een gitaar of een bruine papieren zak? Zo cool! En nu niet al je broodjes in de prullenbak gooien zodra je op school aankomt, hè?!

Last minute schoolspullen kopen

Heb je zo’n leuke vakantie gehad dat je geen erg in school had en dus een beetje laat bent met het kopen van nieuwe schoolspullen? Geen zorgen. Wanneer je je schoolartikelen op werkdagen voor 22:45 bestelt, dan worden ze nog dezelfde werkdag door ons verzonden. Je kunt je back to school spullen dus de volgende dag al in huis hebben! Zo begin je het nieuwe schooljaar alsnog goed. En iedereen vraagt zich af waar jij die leuke schoolartikelen vandaan hebt. De leukste schoolspullen kopen doe je online bij Ditverzinjeniet.