Sinterklaas surprise

Scoor hier jouw originele Sinterklaas surprise ideeën.

Zijn je hersenen aan het kraken, omdat je niet weet wat voor Sinterklaas surprise je dit jaar nou weer moet maken? Zo goed als we in rijmen zijn, zo goed moet je ook in het bedenken van Sinterklaas surprise ideeën zijn. We zetten de leukste voor je op een rijtje. Speciaal voor jou als kleinigheidje!

Sinterklaas surprise ideeën

Brood met salami, pizza met salami, salami met salami: moet jij voor iemand een surprise maken die gek is op deze stinkende worst? Dan hebben wij een fan-tas-tisch idee voor een Sinterklaas surprise. Knutsel een pizza in elkaar en beleg deze met een aantal Salami memobriefjes. De rest van de 994 notitieblaadjes geef je als Sinterklaas cadeau erbij! Heb je Sinterklaas surprise ideeën nodig voor een man? Dan is bier je antwoord. Want bier doet het altijd goed. Zoek een leuk biercadeautje uit en knutsel daar iets om heen. Maak bijvoorbeeld een biertap met daaronder een origineel bierglas als cadeautje. Of bouw je eigen fust van lege blikjes..

Sinterklaas surprise maken

Wie heeft er vroeger geen smerige Sinterklaas surprise gemaakt? Dan ging je aan de slag met natte ontbijtkoek waar je een drol van maakte of een luier mee vulde. En de ontvanger moest er dan lekker in gaan graaien. Wellicht ben je nu een beetje te oud om drollen te maken en heb je geen zin in vieze handen, maar je kun nog steeds een gevulde toiletpot als Sinterklaas surprise maken. Je gebruikt gewoon een van onze drol producten, die je gelijk als kadootje geeft.