Luckies

Cadeaus van Luckies voor elke gelegenheid

Luckies is dé designer van coole gifts voor mannen en vrouwen, de nieuwste gadgets en originele cadeaus. Of je nu zoekt naar een verjaardagscadeau, kerstcadeau, een geschenk voor Valentijnsdag of dat je je ouders wilt verrassen voor Vaderdag of Moederdag: Luckies zorgt voor de nodige inspiratie. Wat de gelegenheid ook maar mag zijn: hier vind je een uitgebreid scala aan zorgvuldig ontworpen en functionele gadgets.

47 producten

47 producten

Luckies Scratch Maps en reisgadgets

Luckies is het meest bekend van zijn ultieme reisgadget de Scratch Map, de gepersonaliseerde wereldkaart. Het bedrijf is in 2004 opgericht in Londen door Jim Cox, oftewel Luckie Jim. Het jonge, creatieve en enthousiaste designteam weet precies hoe ze aantrekkelijke producten kunnen maken die je gewoon móét hebben. Dat geldt zeker voor de genoemde Scratch Map, maar ook handige items om bijvoorbeeld je laptop of andere waardevolle spullen undercover in op te bergen.

Verjaardagscadeau voor hem: tech gadgets

Koop een cadeau online voor een techniek freak, kijk naar de coole en handige gadgets waar iedere nerd warm van wordt. Trendy tech gadgets van Luckies, zoals de Explorer armband met vier gigabyte geheugen, zijn het perfecte verjaardagscadeau voor een vriend of voor je (stief)vader op Vaderdag. Luckies ontwerpt overigens ook handige keukenhulpjes, de leukste woonaccessoires en ideale gifts voor naar kantoor. Kortom, gadgets voor iedereen!

Origineel verjaardagscadeau, ook voor jezelf

Van Luckies wordt je soms zo hebberig dat wanneer je zoekt naar een verjaardagscadeau voor de ander, je plotseling jezelf trakteert op een geschenk. En waarom ook niet? Voor alle gelegenheden is wel iets handigs te vinden onder dit merk. Elk huis fleurt op, ieder kantoor wordt functioneler en iedere vakantie wordt nog mooier met de gadgets van Luckies. Wees dus gewaarschuwd: ze hebben een hoog hebberigheidsgehalte. Voor je het weet is je winkelkarretje vol geladen!

Luckies: cadeaus en gadgets koop je online

Van welke afkomst je ook bent, man of vrouw, we zijn allemaal dol op de gadgets van Luckies. Dit merk heeft een heel ruim assortiment aan cadeaus en must haves van zeer goede kwaliteit. Shop nu online en koop Luckies cadeaus en gadgets bij Ditverzinjeniet.