Klantenservice - Veilig winkelen en betalen

Het betalen van je bestelling kan op meerdere manieren. Betaal direct online via iDeal, creditcard of PayPal. Heb je geen internet bankieren of wil je niet vooraf betalen, dan kun je ook kiezen voor achterafbetaling via Klarna.


Betalingsmogelijkheden

Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden:


iDEAL

Wanneer je gebruikmaakt van iDEAL, dan krijgen wij je betaling direct binnen. Als je bankiert bij ABN Amro, SNS Bank, ING, Rabobank, Friesland Bank, ASN Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of Knab dan kun je heel eenvoudig betalen via iDEAL. Dit is de veiligste en gemakkelijkste betaalmethode voor online betalingen.

Creditcard (VISA & Mastercard)

Wij accepteren alle VISA en Mastercard creditcards. Je gegevens worden beveiligd via de SSL-procedure, waardoor je veilig online kunt betalen met je creditcard.

PayPal

Betalen via PayPal kan natuurlijk ook. Geen gedoe met digipassen of scanners; jij betaalt gewoon via je bankrekening, creditcard, of via het saldo van je PayPal-rekening.

Achteraf betalen

Wil je liever achteraf betalen, nadat je het product hebt gezien? Dat kan! Vul je persoonlijke gegevens in, waarna je je bestelling kunt afronden. Wij versturen je bestelling meteen en je ontvangt van Klarna een E-Factuur met de betaalspecificaties. Je hebt 14 dagen de tijd om de betaling te voltooien. Let op: achteraf betalen is alleen mogelijk voor bestellingen met een totaalbedrag tussen € 15 en € 300.

Bancontact/MisterCash (België)

Met Bancontact/Mister Cash kunt je veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash.


Betaling mislukt?

Is de betaling mislukt? Dan wordt je bestelling automatisch geannuleerd. Wil je je bestelling toch ontvangen? Plaats dan de bestelling opnieuw of neem contact op met de klantenservice. Houdt het nummer van de geannuleerde bestelling bij de hand.


Kortingscode/cadeaubon gebruiken

Ditverzinjeniet cadeaubonnen zijn dé manier om er zeker van te zijn dat je het juiste cadeau geeft. De ontvanger kan namelijk zelf zijn of haar cadeau uitkiezen.

Je kunt de code van je Ditverzinjeniet kortingscode of cadeaubon invullen tijdens het plaatsen van je bestelling. Het bedrag van de kortingscode/cadeaubon wordt direct verwerkt. Als het bedrag van je bestelling hoger is dan het bedrag van de kortingscode/cadeaubon, dan kun je het resterende bedrag voldoen met een andere betaalmethode. Als je een cadeaubon niet helemaal verzilverd, blijft het resterende saldo op je cadeaubon staan.

Hier vind je al onze cadeaubonnen.


Terugbetaling

Heb je een bestelling geretourneerd en wil je je geld terug? Onze medewerkers verwerken de retouren zo snel mogelijk. Je geld wordt binnen 3 tot 5 werkdagen teruggestort. Het geld wordt op dezelfde betaalwijze terugbetaald zoals je je bestelling hebt betaald (dus een creditcardbetaling wordt geretourneerd op je creditcard, een iDEAL-betaling op je bankrekening en een PayPal-betaling op PayPal).