Kikkerland

Geniale gadgets van Kikkerland Design

Kikkerland gadgets ontstaan in een soort fantasieland, waar creativiteit heerst en de meest functionele producten worden omgezet in originele varianten daarop. Het motto van dit merk zegt alles over zijn missie: jouw dagelijkse bezigheden eenvoudiger en vooral leuker maken. Het is dan ook geen verrassing dat Kikkerland Design ‘s werelds grootste assortiment in unieke cadeaus heeft, waarin functie, design en plezier samenkomen.

39 producten

39 producten

De populairste cadeaus van Kikkerland

De meest originele cadeaus van Kikkerland zijn de hippe lampen, gave telefoonaccessoires en de leukste spullen voor in huis. Kikkerland is perfect om te geven als verjaardagscadeau, als Kerstcadeau of om indruk te maken met je geschenk bij een housewarming. De producten van dit merk zijn zo origineel en grappig, dat het echt geen schande is om stiekem een gadget voor jezelf uit te zoeken.

Kikkerland: hippe woonaccessoires

Met de Edison lampjes lichtslinger bijvoorbeeld creëer je een warme sfeer binnen en buiten, ook de Cactus LED-lamp van Kikkerland is een origineel cadeau die niet misstaat in huis. Heb je binnenkort een babyshower of zoek je naar een gaaf kraamgeschenk? Wat te denken van het muziekdoosje waarop je zelf kunt componeren, de juiste klanken kalmeren iedere baby.

Hollandse roots van Kikkerland Design

Het merk Kikkerland is begonnen in 1992 en heeft zijn roots in Nederland. Oprichter Jan van der Lande vertrok naar New York en verkocht voor een vriend eigen ontworpen V-vormige glazen vazen. Dat beviel zo goed dat hij besloot om een eigen designmerk op te zetten genaamd Kikkerland, als ironische verwijzing naar zijn geboorteland. In zijn design zoekt Van der Lande naar dingen die het leven mooier maken en bovendien is het allemaal ‘just for fun’.

Koop originele verjaardagscadeaus bij Ditverzinjeniet

Kikkerland is inmiddels uitgegroeid tot een bekend en succesvol internationaal merk met betaalbare designproducten en unieke gadgets, die verkocht worden in meer dan honderd landen. Zoek je een cadeau voor een verjaardag of iets wat geschikt is voor kinderen als Sinterklaascadeau? Sla nu je slag. Het grootste aanbod van de vindingrijke producten van Kikkerland vind je natuurlijk online bij Ditverzinjeniet.