Kerstcadeau voor een man kopen? Oh nee, stress! Maar wees gerust: je bent bij ons aan het juiste adres voor een kerstcadeau voor hem. Helemaal als je van te voren al gestresst raakt, omdat je nog voor je hele familie kerstcadeaus moet kopen. Het is allemaal heel leuk en aardig allemaal dat de kerstman eraan komt, maar na al die jaren heb je de meest originele kerstcadeaus voor hem al gegeven. Waar maak je hem in vredesnaam nu wéér blij mee? Om te beginnen met iets van Ditverzinjeniet! Hier vind je het tofste kerstkado voor je man, vriend, broer of vader!

Filter

Resultaat 1–60 van de 634 resultaten wordt getoond

Kerstcadeau voor hem kopen

Het kopen van kerstcadeaus voor hem moet je helaas zelf doen, maar Ditverzinjeniet geeft je wel toffe ideeën voor een kerstcadeau man. En of die man nou je partner, broer, beste maat, vader of achterbuurman is, dat doet er niet toe. Voor elke kerel in je leven hebben wij een geschikt kerstcadeau. Mannen zijn meestal gelukkig niet zo moeilijk! Voortaan ga jij de kerstperiode met een glimlach tegemoet, want bij ons is het niet moeilijk om een kerstcadeau voor hem te kopen. Onze eerste tip: denk gewoon aan wat de man in kwestie leuk vindt. Wat zijn zijn hobby’s en waar wordt hij blij van? Dat moet de insteek zijn als je een kerstkado voor een man koopt. Tip twee: de meeste mannen worden blij van biergadgets. Tenzij hij geen bier lust – of juist teveel van bier houdt – natuurlijk.

Kerstcadeau man: tips

Er zijn voldoende originele kerstcadeaus voor hem te bedenken. Wat dacht je van stoere gadgets, zoals een multitool of een mooie toolbox? Met een multitool kun je 1001 klusjes doen, zonder je hele gereedschapskist mee te slepen. Veel mannen zijn dol op gamen! En onze ontwerpers springen daar handig op in, met kerstcadeaus voor hem zoals retro arcade games en mokken die met spellen te maken hebben. Een kerstkado voor hem waarmee jij je man, vader, broer of die achterbuurman mee verrast, komt bij Ditverzinjeniet vandaan. Kies bijvoorbeeld voor onze super handige giftsets en multitools, met allerlei handige dingen voor tijdens het kamperen of survivallen. Of zoek je toch een ander kerstcadeau man?

Kerstkado ideeën

Je kunt hem een boek geven als kerstcadeau voor hem, maar wat als hij nooit leest? Geef je hem een lekker luchtje, terwijl je weet dat jullie badkamerkast uitpuilt van de parfums? Nee, wij dachten ook al van niet. Vergeet de standaard kerstcadeaus voor hem. Alhoewel… sokken horen vaak tot de standaard cadeautjes als kerstcadeau voor een man. Praktisch, maar niet erg leuk om te krijgen. Tenzij het biersokken of soepsokken zijn! Deze sokken zitten verpakt in een blikje, waardoor de ontvanger wel even drie keer moet kijken wat ‘ie nou heeft gekregen. En er zijn meer originele sokken in ons assortiment te vinden als die je als cadeau aan een man kunt geven, zoals sushi sokken.

Kerstcadeau voor mannen

Elk jaar vraag je jezelf af waarom het kopen van een kerstcadeau voor een man een ellendige zoektocht is. Voor vrouwen kun je zo een heel verlanglijstje met geweldige cadeaus opsommen, maar het wordt je niet in dank afgenomen als je de mannen in je leven overslaat. Gelukkig is daar je redder in nood: de persoon die achter de schermen de kerstcadeausuggesties van Ditverzinjeniet heeft zitten vullen. Niet om arrogant te zijn, maar wij zijn heel goed in het spelen van kerstman en het bedenken van ideeën voor een kerstkado man. Kijk snel in ons assortiment en voor je het weet heb je je winkelmand volgegooid met een verrassend kerstcadeau voor een man. Zo heeft je kerel toch een merry X-mas!

Bestel het kerstcadeau voor je man online

Sfeervolle lampjes in de bomen, het kerstdiner voorbereiden, kerstfilms kijken met het gezin en kaarsen in huis: het hoort allemaal bij die heerlijk kerstsfeer. Maar helaas hoort kerststress er ook bij. Heb je nog steeds geen leuk kerstcadeau voor je man, vriend, neefje of zwager gevonden? Geen paniek! Als je op werkdagen voor uur een bestelling plaatst bij ons, dan verzenden wij je pakket nog dezelfde dag. Je hoeft dus niet meer de koude en drukke winkelstraat in: je bestelt gewoon online je kerstkado voor een man vanuit je luie stoel. Pak er lekker een kop thee en koekjes bij en vergeet niet om de kaarsjes aan te steken. Dat is nog eens heerlijk online kerstinkopen doen! Oh ja, we hebben natuurlijk ook kerstcadeaus voor vrouwen.