Of je nou houdt van kerstmis of er juist een grondige hekel aan hebt: met een kerstmok maak je iedereen blij. Van vrolijke mokken met kerstsfeer tot mokken die je haat voor kerst benadrukken: wij hebben ze allemaal. Mokken zijn een geweldig cadeau, want ze zijn er voor liefhebbers en haters. En onze kerstmokken zijn Festive as Fuck!

Filter

Toont alle 6 resultaten

 • Mok Kut Kerst

 • Mok Is het eindelijk kerst

 • Mok Merry Christmas Ya Filthy Animal

 • Kerstmok Santa’s Favorite Ho

 • Personaliseerbaar

  Gepersonaliseerde Mok All I Want For Christmas Is…

  15,99 Start je ontwerp
 • Gepersonaliseerde mok met eigen tekst

  15,99 Start je ontwerp

Gepersonaliseerde kerstbeker kopen

Wat is jouw grootste wens voor kerst? Met de gepersonaliseerde kerstmokken van Ditverzinjeniet is het mogelijk om dat aan iedereen te laten weten. Kies bijvoorbeeld voor de mok All I Want For Christmas Is… Of je nu alcohol, een middagdutje of een nieuwe iPhone wenst: wij drukken het op je beker. Of wat te denken van een eenhoorn? Met een gepersonaliseerde kerstmok laat je je ouders, partner of de kerstman op niet al te subtiele manier weten wat ze voor je moeten kopen.

Kerst beker voor mensen die kerst haten

Niet iedereen is dol op kerstkransjes, non-stop kerstliedjes op de radio en kerstbomen die worden opgezet in november. Heb jij echt een gloeiende bloedhekel aan kerst? Dan hebben wij de perfecte kerstmok voor jou! Deze bekers hebben teksten als Kut Kerst en Ik Haat Kerst. Tja, waarom zou je je mening onder stoelen of banken steken, als je deze ook luid kunt verkondigen?

Kerstmok kopen

Heb je een leuke kerstmok gevonden die je wilt kopen? Bestel hem dan snel online bij ons! Als je op werkdagen voor uur besteld, dan wordt hij nog dezelfde dag door ons verzonden. Je hebt je kerstmok dan de volgende dag al in huis. Precies op tijd om je Ik Haat Kerst mok te gebruiken tijdens de kerstbrunch. Lekker feestelijk!