Ben je op zoek naar een afscheidscadeau voor de juf of meester? Het is altijd leuk om de juf een kadootje te geven aan het einde van het schooljaar. Met het cadeau voor juf of meester laat je zien dat je dankbaar bent voor wat ze je kind allemaal heeft geleerd. Een afscheidscadeau voor je juf hoeft niet moeilijk te zijn. Geef haar een gepersonaliseerde mok, handige boekensteun of print een paar mooie klassenfoto’s uit om daar onderzetters van te maken. Wij geven jullie graag wat tips om de juf of meester een blijvende herinnering te geven.

Filter

Resultaat 1–60 van de 92 resultaten wordt getoond

Cadeau juf

Een grappig en leuk afscheidscadeau voor juf of meester vind je natuurlijk online. In ons assortiment vind je allerlei leuke producten die je als cadeau aan juf kunt geven. Zit je in groep 8 en heb je een afscheidscadeau namens je hele groep nodig? Bekijk ons assortiment, filter op de interesses en doe inspiratie op. Zie je iets leuks? Bestel het dan snel! Natuurlijk hoef je niet persé een cadeau met de hele groep te geven. Een mooi afscheidscadeau juf of meester kan heel betaalbaar zijn, zoals een mok met een grappige tekst of print. Of een geinige boekenlegger met een unieke vorm.

Afscheidscadeau meester

Zoek je naar een afscheidscadeau voor je meester om hem te verrassen? Vaak hebben juffen en meesters het hele bureau vol liggen met papierwerk. Geef de meester grappige paperclips om het papierwerk bij elkaar te houden of een mooie pen om het huiswerk na te kijken. Een afscheidscadeau voor de meester van groep 8 hoeft niet alleen beroepsgerelateerd te zijn. Schept hij altijd op in de klas dat hij een kei is in barbecueën? Geef hem een BBQ brandijzer om het vlees te merken tijdens de zomervakantie. Of misschien zie je in ons assortiment een leuke gadget van Star Wars.

Afscheidscadeau juf online kopen

Koop je afscheidscadeau voor de meester of juf online bij Ditverzinjeniet. Zelfs als je vakantie al bijna begint, heb je nog tijd om iets te bestellen. Al onze bestellingen die op werkdagen voor 22:45 uur worden geplaatst, worden nog dezelfde dag verzonden. Je kunt dus prima een last minute kado kopen! Wat je ook zoekt, je vindt altijd een leuk cadeau voor je juf of meester online bij ons. En mocht je juf er niet blij mee zijn, dan kan het binnen 365 dagen gratis geretourneerd worden.