Een BBQ schort is onmisbaar wanneer jij in de zomer graag staat te barbecueën. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je vervelende vlekken op je kleren krijgt. Wij verkopen veel grappige schorten speciaal zijn gemaakt voor iedereen die graag achter de BBQ staat en de sterren van de hemel kookt in de keuken.

Filter

Toont alle 3 resultaten

  • Top Chef Schort Voor Mannen

  • Keukenschort met borsten

  • 14% KORTING

    Popcorn ovenwanten (set van 2)

    16,28 In winkelwagentje

Grappige schorten

Ben jij op zoek naar iets leuks om aan iemand te geven die graag kookt? Hiermee wordt koken nog leuker! Iedere keer wanneer jij je van het fornuis af draait en mensen je schort kunnen lezen, zullen ze in de lach schieten. In onze shop vind je naar gewone exemplaren ook varianten die speciaal voor achter de barbecue zijn ontworpen. Deze hebben verschillende opdrukken, zoals recepten. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een handig BBQ schort waarin je verschillende dingen kwijt kunt, zoals flesjes bier of BBQ gereedschap. Daardoor heb je alles bij de hand, maar heb je wel je handen vrij waardoor je lekker kunt bakken. Een barbecue schort is super leuk om cadeau te doen aan keukenprinsen en -prinsessen.

Barbecue schort kopen

Een barbecue schort kopen doe je online bij Ditverzinjeniet. In ons ruime assortiment vind je verschillende soorten, zowel voor mannen als voor vrouwen. Deze grappige producten zijn extra leuk om cadeau te doen, omdat je zo iedereen aan het lachen krijgt én het is natuurlijk gewoon een handig item tijdens het koken. Zo zie je er leuk uit en houd je al je kleren schoon. We hebben ook een BBQ schort met opdruk of andere leuke varianten. Zo hebben wij kleurrijke exemplaren, maar er zijn er ook met bepaalde teksten erop. Bekijk ze allemaal en dan vooral de handige BBQ schort, die onmisbaar is voor mannen die graag achter de BBQ staan. Kies er een uit die bij jou past.