Leuke mokken en glazen

Leuke mokken maken het drinken van je koffie of thee extra feestelijk. Wanneer je tegen grappige mokken aankijkt in je keukenkastje, krijg je nog meer zin om ze te gebruiken. Van bierpullen, tot originele waterglazen en gepersonaliseerde mokken: we hebben het allemaal. Bekijk alle bekers in ons ruime assortiment. Erg leuk om cadeau te geven aan koffie- of theedrinkers. Bekijk onze leukste mokken en glazen snel.

Filter

Resultaat 1–60 van de 350 resultaten wordt getoond

Mokken en glazen cadeau geven

Een grappige mok cadeau geven is altijd leuk. In onze webshop vind je veel verschillende soorten en maten, met grappige designs. Kies voor een grappige mok met een unieke vorm, met een ontvanger een grote glimlach op zijn of haar gezicht. Zo hebben wij veel mokken die door het design lijken op iets heel anders, maar waar je ‘s ochtends wel lekker je koffie of thee uit kunt drinken. Daarnaast verkopen wij bekers met grappige teksten erop die altijd van toepassing zijn op iemand die jij kent. Daarom is het des te leuker om een leuke mok cadeau te geven. Bij ons zit er voor iedereen wel een geschikte mok tussen.

Magische mok die reageert op warmte

Een magische mok koop je online bij Ditverzinjeniet. Deze mok steelt altijd en overal de show wanneer jij deze gebruikt. Warmtegevoelige mokken zorgen er namelijk voor dat het uiterlijk van jouw mok verandert, zodra er een warme drank in de mok zit. Meestal wordt er dan iets zichtbaar wat je niet ziet wanneer de mok afgekoeld is. Dat zijn hele leuke mokken waar je naar kunt blijven kijken en steeds weer verrast wordt. Een mok gaat jaren mee, dus het is extra leuk als je een grappige mok cadeau geeft en iemand hier jaren gebruik van maakt. Elke keer als hij of zij dan een slokje neemt, denkt diegene aan jou. Bekijk snel onze mooie en leuke mokken en kies er een uit die bij jou past. Leuke mokken koop je online bij Ditverzinjeniet.