Egg timer

Een egg timer is een super handige gadget voor tijdens het koken. Kookwekkers maken het koken echt veel makkelijker, omdat je niet meer zo op de tijd hoeft te letten. Bekijk al onze handige kookwekkers. Ze zijn ook leuk om cadeau te geven, want een egg timer is altijd fijn.

Filter

Toont alle 7 resultaten

 • Beethoven kookwekker

 • Pinguïn kookwekker

 • Mozart Kookwekker

 • Kat kookwekker

 • Kalkoen kookwekker

 • Kikker kookwekker

 • 40% KORTING

  Magnetische kookwekker

  7,1911,99 Producten bekijken

Magnetische kookwekker

Zoek jij een magnetische kookwekker? In ons ruime assortiment vind je veel verschillende kookwekkers. Van een magnetische kookwekker tot aan een egg timer. We hebben ze in veel soorten en maten, in grappige en moderne designs. Daardoor zijn ze geschikt in verschillende keukens en vind je er altijd één die in jouw interieur past. Onze kookwekkers laten je op tijd weten wanneer je gerecht klaar is en uit de oven gehaald moet worden. We willen natuurlijk niet dat ons eten aanbakt, omdat we even vergeten naar de tijd te kijken. Wij begrijpen dat het uiterlijk van een egg timer er ook toe doet, daarom hebben wij een aantal echte eyecatchers in ons assortiment. Ze staan super leuk in een keuken, waardoor ze zeker niet saai zijn om tegenaan te kijken. Daarmee zijn het ook meteen geschikte cadeaus voor keukenprinsen en -prinsessen.

Kookwekker kopen

Een kookwekker kopen doe je online bij Ditverzinjeniet. In ons assortiment vind je mooie kookwekkers die ontzettend handig zijn bij het koken, maar ook iets toevoegen aan het interieur in je keuken. Daardoor zijn ze én leuk om te gebruiken én leuk om tegenaan te kijken. Wanneer je een nieuwe egg timer zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Voortaan wordt het koken nog gemakkelijker met onze kookwekkers. Bekijk snel ons ruime assortiment aan kookwekkers en koop je egg timer snel en voordelig. Kookwekkers koop je online bij Ditverzinjeniet.