Click to Hide Notification

Click to Show Notification

Black Friday

Black Friday 2019

Tot en met zondag 15% korting op ons hele assortiment! Gebruik kortingscode: BLACK

Combineer bovenstaande kortingscode met onderstaande superdeals en profiteer dubbel!

Actievoorwaarden: de code BLACK is geldig t/m zondag 1 december 2019 en geldig op het gehele assortiment van Cadeau. Niet te gebruiken in combinatie met andere cadeaubonnen, vouchers of kortingscodes.

25 producten

25 producten


Black Friday korting

Black Friday: dé dag waarop wij krankzinnig veel korting geven op onze producten. Deze kortingsdag komt oorspronkelijk uit Amerika. Amerikanen beginnen de dag na Thanksgiving massaal met de kerstinkopen vanwege de onweerstaanbare aanbiedingen. ‘s Nachts staan er lange rijen voor de winkels zodat ze als een van de eersten naar binnen kunnen om vervolgens met elkaar op de vuist te gaan om te profiteren van de beste korting. Tsja Amerikanen hè, wat zullen we ervan zeggen? Bij Ditverzinjeniet hoef je niet te rekenen op deze gekkies en zijn de skills van Rico Verhoeven niet nodig om de beste koopjes te bemachtigen. Bij ons profiteer je gewoon lekker vanaf de bank van de beste aanbiedingen. En kun je van de spanning niet slapen in de nacht van donderdag op vrijdag? De Black Friday korting begint bij Ditverzinjeniet al om middernacht, zodat je extra lang kan profiteren van dit alles.


Black Friday aanbiedingen

Dat de traditie met Black Friday aanbiedingen naar Nederland is overgewaaid, vinden wij helemaal niet erg. Want ook bij Ditverzinjeniet is deze dag een spektakel. We geven tijdens Black Friday extra veel korting op de producten in onze shop. Dus zelfs de krenten onder ons kunnen hun slag slaan om dat ene cadeautje te kopen die ze normaal gesproken te duur vinden. Misschien kan er nog een éxtra cadeautje voor je tante bij; je krijgt toch korting. Of je gooit gewoon dat hele winkelmandje vol. Kun je onze on-weer-staan-bare ‘Black Friday aanbiedingen’ als goed excuus gebruiken als je partner ziet wat je allemaal hebt besteld. ‘Ja, maar dit is leuk voor tante Rita haar verjaardag.’ ‘Dit kunnen we geven als je broer gaat trouwen.’ Je kunt het maar alvast in huis hebben, vinden wij. Sla snel je slag en profiteer van onze beste aanbiedingen!