DOIY

Woonaccessoires van DOIY

DOIY brengt design tot leven. Dit merk brengt unieke gadgets met een ziel, zoals de ontwerpers zelf zeggen. DOIY staat voor moderne woonaccessoires en trendy lifestyle producten. Werkelijkheid wordt gecombineerd met creativiteit en die combinatie zorgt voor handige producten met een knipoog. Elk product van DOIY is er één die je bewondert en graag gebruikt, heel geschikt om cadeau te geven aan een vriend(in) of gewoon aan jezelf.

92 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
92 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Betaalbare gadgets van DOIY

Ken je die momenten dat je even niets hoeft en mag genieten van jouw koninkrijk dat thuis heet? DOIY wil bijdragen aan de vorstelijkheid van jouw huis door zijn gadgets die bekend staan om de creatieve, enthousiaste en passionele uitstraling. In het assortiment vind je onder andere gadgets voor in de keuken, zoals een racefiets pizzasnijder en Lego keukengerei. Vooral de Saguaro glazen, in de vorm van een cactus, zijn erg geliefd.

DOIY cadeaus geschikt voor kinderen

De vrolijke DOIY gadgets zijn gewild als cadeau en bovendien heel betaalbaar. Maar met zijn hippe schoolspullen, attributen voor dé perfecte selfie en de leukste gadgets voor op de slaapkamer is DOIY ook heel geschikt voor kinderen. De originele producten van dit Spaanse merk kunnen cadeau gegeven worden op ieder verjaardagsfeest. En geef je zelf een feestje? Vergeet dan niet de slingers op te hangen. De slingers van DOIY maken jouw party nóg leuker.

DOIY heeft een hoog hebberigheidsgehalte

DOIY werd in 2008 opgericht door de jonge ondernemers Elodie en Jaime: twee mensen die dezelfde speelse, intrigerende en creatieve uitdaging zoeken. De gadgets van DOIY worden geboren uit Elodie's rusteloze creatieve geest en Jaime's zoektocht naar schoonheid en perfectionisme. En combinatie die goud blijkt te zijn.

Koop DOIY’s originele cadeaus bij Ditverzinjeniet

Deze Catalaanse ontwerpers verkopen inmiddels hun producten in wereldsteden als Tokio en Parijs, maar ook online bij Ditverzinjeniet. Bestel je favoriete nieuwe gadgets van DOIY nu online, dan heb je ze morgen al in huis.