Kapstokken

Design kapstok

Een mooie design kapstok is onmisbaar in je hal. Het is niet alleen praktisch, een moderne kapstok kan je hal ook een beetje aankleden. Bekijk al onze design kapstokken en wie weet vind je een mooi exemplaar voor al je jassen, tassen, hoeden en sjaals.

2 producten

 • Qualy Vogel kapstokhaken (set van 2)

  5 review(s)
  Heb je altijd te weinig ruimte om je jassen, tassen en sjaals op te hangen? Dan wordt het tijd om de Vogel kapstokhaken van Qualy op te hangen. Deze vrolijke kapstokhaken in de vorm van een boomtak, inclusief vogel, is praktisch en vrolijk. Leverbaar in vier verschillende kleurencombinaties, set van twee. Je koopt de Vogel kapstokhaken online bij Ditverzinjeniet.nl. Meer info

  Beginnend op: € 11,95

  View Details

 • Balvi Pipeline wandkapstok

  Houd je erg van stoere inrichtingen? Dan is de Pipeline wandkapstok van Balvi echt wat voor jou. Deze mooie kapstok zal je doen denken aan een pijpleiding. Hij heeft zelfs de opvallende rode kraantjes die je vaak ziet in meterkasten en bij CV-installaties. De kapstok is gemaakt van ijzer en biedt ruimte aan je jassen, tassen, sjaals en petten. Je koopt de Pipeline wandkapstok online bij Ditverzinjeniet.nl. Meer info
  € 26,95

2 producten

Moderne kapstok kopen

Zoek jij een moderne kapstok? Bekijk dan eens ons ruime assortiment aan kapstokken. Bij ons vind je geen saaie gevallen, maar unieke varianten die het middelpunt vormen van je gang. Zo hebben wij bijvoorbeeld moderne exemplaren met een industriële look die je neer kunt zetten, maar je vindt bij ons ook originele haakjes die je aan de muur kunt ophangen, waar je je jas dan weer aan kunt hangen. We hebben ze in allerlei kleuren, materialen en designs. Of je nou kiest voor een moderne kapstok zonder al teveel poespas of gaat voor een mooie kapstok die eigenlijk lijkt op iets anders, je vindt het allemaal op onze website. Het maakt niet uit wat voor interieur je hebt, bij ons vind je bijvoorbeeld design kapstokken, maar ook andere leuke varianten die bij iedereen in huis passen.


Mooie kapstok online kopen

Een mooie kapstok koop je online bij Ditverzinjeniet. Bij ons vind je een ruim aanbod aan design kapstokken, die in ieder interieur passen. Voortaan hoef jij je jassen niet meer vervelend op te bergen of ergens neer te leggen. Met onze kapstokken is het leuk om je jas op te hangen en zal iedere gast geïnteresseerd opkijken bij het zien van jouw design kapstok. Het maakt een hal helemaal af en je hebt er jarenlang plezier van. Daarnaast oogt het erg opgeruimd in een gang. Bekijk snel al onze moderne kapstokken en vind er een die bij jou in huis past. Een mooie design kapstok koop je online bij Ditverzinjeniet.

Bezig met laden...

Toegevoegd aan je winkelwagen