Wekkers

Projectie wekker

Een originele projectie wekker projecteert de tijd op de muur. Wanneer je hem op het plafond of de muur richt, wordt de tijd zichtbaar. Een wekker is natuurlijk iets wat je niet kunt missen in een slaapkamer. Wij verkopen verschillende soorten wekkers, die heel origineel zijn.

10 producten

10 producten

Grappige wekkers

Ook wanneer je op zoek bent naar grappige wekkers ben je bij onze website aan het juiste adres. Veel van onze wekkers zijn origineel en grappig, waardoor ze ook erg leuk zijn om cadeau te doen. Wat dacht je van een projectie wekker die er eigenlijk uitziet als iets heel anders, waardoor hij helemaal niet op een wekker lijkt? Of een wekker die er vandoor gaat zodra hij af gaat, zodat je hem wel moet stoppen? De grappige wekkers op onze website maken je wel aan het lachen, dus wanneer je er een cadeau geeft zit je zeker goed met je cadeau. Een wekker komt nooit ongelegen. Iedereen heeft ze ten slotte nodig. En dan kun je maar beter een leuke en originele wekker hebben, dan eentje die je iedere ochtend vervloekt wanneer hij af gaat.


Aparte wekker

Een aparte wekker koop je online bij Ditverzinjeniet. Of je nou op zoek bent naar een grappige, aparte of projectie wekker, bij ons kun je terecht voor veel verschillende varianten. Onze wekkers zijn echte gadgets, waardoor iedereen ze graag wilt hebben. Oké, we maken het vroege opstaan niet makkelijker maar het wordt wel iets leuker met een projectie wekker of grappige wekkers. En we staan allemaal graag met een glimlach op, toch? Verras een ander met een gave projectie wekker die je op de muur kunt richten om de tijd te zien. Bekijk alle soorten wekkers en kijk welke bij jou past. Een wekker koop je online bij Ditverzinjeniet.