Snijplanken

Snijplankenset

Een goede snijplankenset is onmisbaar in een keuken. Waar moet je anders al je groenten op snijden zonder je aanrecht te beschadigen? In onze webshop vind je veel verschillende soorten snijplanken, waaronder een snijplankenset, zodat je meteen flink vooruit kunt met snijden tijdens het koken.

2 producten

2 producten

Houten snijplank of kunststof snijplank?

Ben je op zoek naar een houten snijplank of een kunststof snijplank? Bij ons vind je beide varianten. Beide soorten cutting boards gaan langdurig mee. Een houten snijplank is meestal gemaakt van beuken, esdoorn of bamboe. Een snijplank van bamboe is vaak duurzaam, waardoor hij langer meegaat, ook deze vind je in ons assortiment. Een kunststof snijplank kan ook duurzaam zijn en is vaak te koop in een snijplankenset. Belangrijk is om je snijplanken goed schoon te houden, van welk materiaal ze ook zijn. Een kunststof snijplank kan vaak in een vaatwasser en een houten snijplank niet. Dit is ook iets waar je rekening mee kunt houden. Een houten snijplank wordt soms ook gebruikt om eten op te serveren. Het is maar net wat je zelf het prettigste vindt werken of het mooiste bij je interieur vindt passen.


Snijplank kopen

Een snijplank kopen kan online bij Ditverzinjeniet. In ons ruime assortiment vind je veel verschillende soorten van uiteenlopende materialen. Wij verkopen bijvoorbeeld ook een snijplankenset, waardoor je er meteen meerdere in huis hebt. Cutting boards zijn onmisbaar in ieder huishouden en je kunt er nooit genoeg van hebben. Daarom zijn ze ook erg geschikt om cadeau te doen. In onze webshop vind je veel grappige soorten in verschillende vormen of met een leuke print, wat het snijden van groenten een stuk leuker maakt. Bekijk snel ons ruime assortiment en kijk welke het beste bij jou past. Een losse snijplank of een snijplankenset koop je online bij Ditverzinjeniet.