Onderzetters

Onderzetters met foto

Onderzetters met foto voegen een leuk element toe aan je tafel wanneer je een glas of mok kwijt wilt. Ze beschermen niet alleen je tafel tegen vervelende kringen, ze vrolijken een tafel ook heel erg op. Vooral als je gaat voor onderzetters met foto, waar je zelf je favoriete vakantieherinneringen in kunt doen.

25 producten

25 producten

Design onderzetters

Ben je op zoek naar design onderzetters? Bekijk dan eens onze uitgebreide collectie. In ons assortiment vind je allerlei verschillende varianten. Van onderzetters met foto tot design onderzetters. Maar je vind er ook hele grappige soorten, waarmee je spelletjes kunt spelen of die lijken op iets heel anders. We hebben ze in verschillende materialen, zoals siliconen, plastic of glas. Daarnaast hebben ze verschillende printjes of kleuren. Zo zit er voor iedereen wel een geschikte variant tussen die past bij je interieur. We hebben vierkante, ronde en andere vormen. Of je ze nou gebruikt om een glas of warme beker op te zetten, of gewoon leuk vindt als decoratie, je kunt er van alles mee doen. Ze zijn eigenlijk gewoon onmisbaar in ieder huis en je kunt er genoeg mee variëren, waardoor je af en toe ook nieuwe aan je collectie kan toevoegen.


Onderzetters voor glazen

Onderzetters voor glazen koop je online bij Ditverzinjeniet. Dit kunnen bijvoorbeeld houten onderzetters voor glazen zijn, maar we hebben ze ook van siliconen. Wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeautje, zijn deze items ook altijd erg geschikt. Wij hebben namelijk heel veel grappige varianten in ons uitgebreide assortiment. De onderzetters met foto kun je helemaal naar eigen smaak aanpassen en ze zijn ook erg leuk om cadeau te doen. Bekijk snel wat voor soorten wij allemaal verkopen. Onder andere onderzetters met foto koop je online bij Ditverzinjeniet.