Zwemband voor volwassenen

Waterpret alleen voor kinderen? Echt niet! Een zwemband voor volwassenen is er in veel gekke en hippe vormen. Dobber lekker rond in het zwembad op je donut zwembad, chill op je te gekke luchtbed in de vorm van een cactus en drink ondertussen je drankje, dat naast je drijft in een opblaasbare bekerhouder. Bij Ditverzinjeniet scoor je de leukste pool floats en ga je goed de zomer in!

Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Donut zwemband of flamingo zwemband

Zwembanden en pool floats worden veel gebruikt op vakantie: in het zwembad of in de zee. De laatste jaren zien we steeds meer hippe pool floats, zoals een donut zwemband of een zwemband in de vorm van een flamingo. Er bestaan zelfs drijvende pizzapunten, avocado’s en zwembanden in de vorm van een kauwgomballenautomaat. En ze zijn heus niet alleen voor kinderen: de zwembad voor volwassenen is groot genoeg voor pa en ma.

Alles voor een poolparty

Dobberen in een zwemband in de vorm van een Margarita cocktail, een donut zwemband of op een origineel luchtbed voor het zwembad: wij vinden het awesome. En dan hebben we het nog niet eens gehad over coole accessoires zoals een strandbal in de vorm van een pizza, donut, oogbal of watermeloen. Geef je een poolparty? Zorg er dan voor dat je je XXL badeend in de tuin hebt staan. Zo maak je zeker op je vrienden. En wat is er nou toffer dan samen met je vrienden chillen in het zwembad in een gekke zwemband? Scoor een coole pool float bij ons!

Luchtbed voor het zwembad

In het assortiment van Ditverzinjeniet vind je niet alleen coole zwembanden, maar ook luchtbedden. Voor in de zee, maar ook een luchtbed voor het zwembad is heel relaxt. En zoals je van ons gewend bent, hebben onze luchtbedden weer een originele vorm. Wat dacht je van een popcorn luchtbed voor in het zwembad of een luchtbed in de vorm van een ijsje waar je lekker mee op zee kunt dobberen? Of heb je toch meer trek in pizza? Of wil je iets gezonds? Dan ga je voor een zwemband voor volwassen in de vorm van een stuk fruit.

Opblaasbare bekerhouder

Niks is zo vervelend als steeds uit je comfortabele zwemband klimmen om even wat te drinken. En dat hoeft ook niet met onze opblaasbare bekerhouders. Je drankje dobbert gewoon naast je donut of flamingo zwemband terwijl jij van de zon aan het genieten bent. Ook onze opblaasbare bekerhouders hebben unieke vormen. Kies voor een set met zwanen en flamingo’s, voor verschillende soorten fruit of voor lieflijke regenboog bekerhouders. Deze bekerhouders zijn niet alleen handig, maar zorgen ook voor kinderlijk vermaak. Je kinderen kunnen ze namelijk gebruiken als bootjes voor hun Barbie’s en ActionMan poppen.

XXL badeend

Wat echt niet mag missen tijdens je tropische strandfeest in een trendy villa in Ibiza is een coole pool float, zoals XXL badeend of een extra grote strandbal. De opblaasbare strandbal is perfect voor wat vermaak, maar met de XXL badeend of drie meter hoge flamingo steel je pas echt de show. Je bent nooit te oud om met een rubber eendje in bad te spelen. Dit eendje is alleen duizend keer groter dan het origineel. Perfect om mee te spelen of je erachter te verstoppen tijdens een watergevecht. Natuurlijk kun je een XXL opblaasbare flamingo of badeend ook gebruiken als een speciale attractie op het land tijdens een feestje. Waterpret is dus echt niet alleen voor kinderen. Of je nu een zwemband voor volwassenen neemt, een luchtbed voor het zwembad of een XXL badeend: met de pool floats van Ditverzinjeniet heb jij de grootste pret.