Een wekker is natuurlijk iets wat je niet kunt missen in een slaapkamer. Vergeet je telefoon en wordt gewoon weer gewoon ouderwets wakker met een wekker, die je zo snel mogelijk uit bed wil jagen. Wij hebben een ruim assortiment, die allemaal een gek of grappig element hebben.

Filter

Toont alle 6 resultaten

Wekker cadeau geven

Ook wanneer je op zoek bent naar grappige wekkers ben je bij ons aan het juiste adres. Veel van onze producten zijn origineel en grappig, waardoor ze leuk zijn om cadeau te doen. Wat dacht je van een projectie wekker die er eigenlijk uitziet als iets heel anders, waardoor hij helemaal niet op een wekker lijkt? Of een rijdend exemplaar, die er vandoor gaat zodra hij af gaat zodat je je bed uit moet om hem te stoppen? De grappige exemplaren op onze website maken je wel aan het lachen, dus wanneer je er een cadeau geeft zit je zeker goed met je cadeau. Iedereen heeft er tenslotte één nodig. En dan kun je maar beter een leuke en originele wekker hebben, dan eentje die je iedere ochtend vervloekt wanneer hij af gaat.

Lekker origineel wakker worden

Of je nou op zoek bent naar een grappige, aparte of projectie wekker, bij ons kun je terecht voor veel verschillende varianten. Onze exemplaren zijn echte gadgets, waardoor iedereen ze graag wilt hebben. Oké, we maken het vroege opstaan niet makkelijker maar het wordt wel iets leuker met een grappige alarm clock. En we staan allemaal graag met een glimlach op, toch? Verras een ander met een gave projectie wekker die je op de muur kunt richten om de tijd te zien. Bekijk alle soorten en kijk welke bij jou past.