Met een handige spaarpot raak jij nooit meer je kleingeld of briefgeld kwijt. Ook wanneer jij een gat in je hand hebt, is een het een goede manier om van je geld af te kunnen blijven. Zo heb je binnen no-time je spaardoel bereikt! Een origineel exemplaar is ook leuk voor kinderen: zo leren zij om te sparen.

Filter

Toont alle 6 resultaten

Spaarpot kopen

Wanneer jij een spaarpot wil kopen, kun je bij ons terecht voor een ruim assortiment aan spaarpotten. Ze zijn niet alleen leuk om voor jezelf aan te schaffen, maar ook een goed idee om cadeau te geven. Geef ze bijvoorbeeld aan shopverslaafden, zodat ze beter op hun centen kunnen letten. Er zijn veel verschillende soorten verkrijgbaar. Zo heb je bijvoorbeeld elektrische spaarpotten, die het geld tellen zodra je het erin gooit. Zo kun je precies zien hoeveel geld je al bij elkaar gespaard hebt. Maar je hebt ook hele grappige varianten die de ontvanger van de spaarpot telkens aan het lachen maken wanneer ze er weer geld in stoppen. Voor de extreme uitgevers onder ons zijn er nog een paar die je enkel kunt openen door ze kapot te gooien. Dan denken mensen zeker wel twee keer na voordat ze er geld uit willen halen.

Leuke spaarpot

Een leuke spaarpot koop je online bij Ditverzinjeniet. In ons ruime assortiment vind je veel verschillende spaarpotten, die je kan kopen. Naast dat ze erg handig zijn, staan ze vaak ook leuk in je interieur. Daardoor kan het dus ook voor extra decoratie of een grappig item in de kamer zorgen. Er zijn er zelfs een paar verkrijgbaar die ook een spel bevatten. Daardoor wordt het extra lastig gemaakt om het geld eruit te krijgen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een good old Piggy Bank.