Werken bij Ditverzinjeniet

Heb je altijd al gedroomd om te werken bij een webwinkel met de coolste cadeaus en gadgets? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Bij Ditverzinjeniet.nl zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven medewerkers. Onze huidige vacatures zie je hieronder. Staat jouw droombaan er niet bij, maar weet je zeker dat je iets kan toevoegen aan ons bedrijf? Stuur dan gerust een open sollicitatie en je cv naar vacatures@ditverzinjeniet.nl.


Vacatures


#happy #creative #erisaltijdeenoplossing

Klantenservice-medewerk(st)er

Customer happiness

Ditverzinjeniet zoekt per direct een klantenservice-medewerk(st)er.

Bij Ditverzinjeniet streven we naar tevreden klanten en denken we in oplossingen. Daarbij zit je niet vast aan strakke regels maar kun je je creativiteit inzetten om onze klanten te verrassen.

Je werkt op kantoor in Nieuwleusen en beantwoord onder andere de telefoon en chat. Daarnaast verwerk je de retourzendingen en voer je andere algemene administratieve werkzaamheden uit. Wat je vooral doet is onze klanten zo goed mogelijk helpen en tevreden maken.

Werktijden zijn flexibel en in overleg, maar in ieder geval een aantal dagen per week en in overleg 's middags en 's avonds tot 22:00 uur.

Ervaring met klantenservice werkzaamheden gewenst.

Ben je geinteresseerd? Reageer dan door het sollicitatie-formulier voor deze vacature in te vullen.

The important thing is not the camera but the eye

Creatieve productfotograaf

Camera sleutelhanger

Wij zoeken een ervaren fotograaf voor het fotograferen van onze producten. Het gaat bij het fotograferen om sfeerfoto’s van de producten en verpakkingen. Hierbij is het belangrijk dat je ervaring hebt met het maken van productfoto’s en het nabewerken hiervan.

Jij bent degene die ervoor zorgt dat nieuwe producten op een aantrekkelijke en creatieve manier in beeld worden gebracht op de website.

We zoeken iemand die creatief is en die binnen ons team past. Je moet bereidt zijn om zowel op locatie in Nieuwleusen te werken als op andere locaties die passender zijn bij de sfeer van het product. Om een indruk te geven van de sfeer die wij neer willen zetten kan je dit Pinterest-board bekijken.

Het aantal uren per week is wisselend tussen de 8 en 20 uur. Je kan als freelancer aan de slag of in dienstverband. Graag horen we wat je uurtarief is als je werkt als freelancer. Uitsluitend reageren met portfolio of voorbeelden van je werk.

In ruil voor een goede beloning en uitdagende functie, verwachten we dit van je:

 • Je bent scherp en creatief
 • Je camera is je beste vriend
 • Je hebt aantoonbare ervaring met studiofotografie
 • Je werkt graag zelfstandig
 • Je hebt ervaring met nabewerking
 • Regio Nieuwleusen/Zwolle is een pré

Stuur je sollicitatie met motivatie, portfolio en cv naar roelof@ditverzinjeniet.nl t.a.v. Roelof Visscher.

Magento wizzard gezocht

Magento developer

Developing code illustratie

Zat jij vroeger non-stop achter de spelcomputer en heb je inmiddels je skills opgepoets tot Magento developer? Dan is Ditverzinjeniet op zoek naar jou. Wij zijn een webshop met grappige gadgets en cadeaus (denk: lampen in de vorm van Tetris blokken en mokken van Star Wars). Je krijgt veel verantwoordelijkheid en denkt actief mee hoe we de webshop kunnen verbeteren.

Wat je allemaal doet:

 • Je bent verantwoordelijk voor het technisch door-ontwikkelen van onze Magento webshop. Je verbetert bestaande en ontwikkelt nieuwe functionaliteiten.
 • Je lost eventuele problemen snel op en zorgt ervoor dat onze klanten moeiteloos kunnen bestellen.
 • Daarnaast werk je aan ons interne ERP-systeem met technieken als PHP, MySQL jQuery en Bootstrap.

In ruil voor een goed salaris en uitdagende functie, verwachten we dit van je:

 • Het schrijven van een eigen Magento module is voor jou kinderspel.
 • Je hebt gewerkt met versiebeheersystemen zoals SVN of GIT (pré).
 • Je bent een Magento certified developer of Zend certified engineer (pré).
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
 • Je vindt het leuk om je eigen laptop uit te zoeken (en dit mag je ook doen).

Wij bieden je een voltijd baan met bijpassend salaris (ook parttime werken is een optie). Je mag bovendien je eigen laptop uitkiezen. Als je waarde hecht aan een mengelmoes van hard werken en een gezellige, informele sfeer, dan pas je goed bij ons in het team. Je krijgt alle ruimte om zelfstandig te werken en om je te ontwikkelen. Je kunt aan de slag bij ons op kantoor in Nieuwleusen. Werk je liever vanuit huis of een flexplek? Dat is ook prima, maar we willen wel graag af en toe een drankje met je drinken.

Stuur je sollicitatie met motivatie en cv naar rob@ditverzinjeniet.nl t.a.v. Rob Canter.

Wij zoeken een stagair online marketeer

Stagiair online marketing

Illustratie online marketing

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, commerciële stagiair voor de online marketing van onze webshop. Je beheert campagnes in Google Adwords en Admarkt en zorgt dat deze goed lopen. Daarnaast zorg je ervoor dat onze producten overal zijn te vinden, bijvoorbeeld bij prijsvergelijkers als Beslist.nl.

Wat ga je doen?

 • Het beheren van online campagnes (SEA), Marktplaats en prijsvergelijkers
 • Ondersteuning van de tekstschrijver d.m.v. keywordonderzoek
 • Contact onderhouden met affiliates
 • Het opzetten, volgen en evalueren van acties
 • Het beheren van acties en thema’s op de website

Wat moet je kunnen?

 • Je hebt affiniteit met online marketing
 • Je volgt een bijpassende studie op HBO/WO niveau (zoals Communicatie of Commerciële Economie)
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Ditverzinjeniet is gevestigd in Nieuwleusen en je zal fulltime bij ons op kantoor komen werken. Wij bieden een prettige werkplek in een jong team. Tijdens de stage zullen we je de kneepjes van het online marketing vak leren. Je leert zelfstandig werken en krijgt je eigen projecten. Stageperiode, aantal uren en vergoeding in overleg.


Ons bedrijf


Sfeerimpressie kantoor en afhaalpunt Ditverzinjeniet

Ditverzinjeniet is een webwinkel gespecialiseerd in unieke cadeaus en gadgets. Wij zijn in 2008 met de webwinkel begonnen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een fulltime bedrijf met meerdere werknemers, een groot magazijn en een mooi kantoor in Nieuwleusen. Meer weten over ons?

Bezig met laden...

Toegevoegd aan je winkelwagen