Een WK, EK, Koningsdag of de Olympische Spelen: er zijn voldoende redenen om je in een oranje pak te hijsen. Vooral met de wereldkampioenschappen of Europese kampioenschappen voetbal dan toveren wij, Nederlanders, onszelf graag om tot oranje-gezinde voetbalmaniakken. Het oranje zentaipak in ons assortiment zorgt ervoor dat je van top tot teen gekleed bent in het oranje. Zelfs je gezicht, handen en voeten worden bedekt door dit pak. We hebben natuurlijk ook bijpassende oranje accessoires om je outfit helemaal af te maken.

Filter

Toont alle 3 resultaten

Oranje artikelen

Oranje artikelen vind je meer dan voldoende bij Ditverzinjeniet. Soms moet je even wat jaartjes wachten op een EK of WK met het Nederlandse elftal, maar tot die tijd kun je gewoon losgaan met oranje accessoires als Wim-Lex jarig is en dat viert op Koningsdag. Onze Borat mankini in het oranje is zeer geliefd, maar we vragen ons af of er ook daadwerkelijk mannen zijn die er in rond durven te lopen. We hebben ook gewone oranje artikelen, zoals feestelijke zonnebrillen (perfect voor Koningsdag, maar ook voor in de zomer). Ideaal als het niet zulk zomers weer is, maar je je toch in een oranje outfit wilt hijsen.

Oranje accessoires

Natuurlijk is je oranje pak prachtig, maar je outfit is niet af zonder de juiste oranje accessoires. En die koop je snel en eenvoudig online bij Ditverzinjeniet. Koop een vrolijke oranje pruik, een te gekke voetbalzonnebril of een oranje zonnebril. Met de schoenhoezen die bij het oranje pak horen, kun je ook je schoenen bijpassend bij het zentaipak maken. Als je je bestelling voor 22:45 uur plaatst, dan wordt hij nog dezelfde dag door ons verzonden. Je kunt je nieuwe oranje pak en oranje accessoires dan morgen al in huis hebben. Ben je toch niet helemaal tevreden? Bij ons mag je je oranje artikelen binnen 365 dagen retourneren.