Feesten in op King’s Day in Amsterdam, koekhappen, met al je rotzooi vanaf vijf uur ‘s ochtends langs de kant van de weg staan of gewoon een beetje chillen: wat doe jij het liefst op Koningsdag? Wij zijn altijd wel in voor een goed feestje! Dus hijs je in je oranje outfit en gaan met die banaan.

Filter

Toont alle 5 resultaten

Koningsdag outfit

Een oranje T-shirt, een masker met het gezicht van de koning, een oranje outfit of een kroon op je hoofd: afhankelijk van hoe je Koningsdag gaat vieren, kun je bepalen welke kleding je aan gaat doen. Als je de hele dag gaat feesten, dan wil je natuurlijk een lekker luchtige outfit dragen. Kies voor laagjes kleding, zodat je je ‘s ochtends en ‘s avonds warmer kunt kleden en tijdens het dansen alleen nog maar een oranje Koningsdag outfit aan hebt. Je kunt je Koningsdag outfit opvrolijken met veren, boa’s, ballonnen en sieraden. En de dames gebruiken natuurlijk graag oranje make-up voor deze dag. Combineer je Koningsdag kleding met de juiste Koningsdag accessoires om je oranje outfit naar een extra koningsgezind-niveau te tillen.

Oranje accessoires

Natuurlijk mogen de juiste accessoires niet ontbreken. Kies voor een oranje zonnebril, een pruik of een cape in de kleuren van de Nederlandse vlag. Met onze accessoires ben je perfect gekleed voor deze oer-Hollandse feestdag. Als je je bestelling voor 23:00 uur plaatst, dan heb je het pakje de volgende dag al in huis. Alle bestellingen vanaf 50 euro worden gratis door ons verzonden.