Alles voor op het festival

Als het festivalseizoen begint merken we altijd dat de poncho’s, schoenhoezen, zentaipakken en dierenmaskers weer de deur uitvliegen. Of je nou voor de eerste of de twintigste keer naar Lowlands gaat: je hebt bepaalde dingen nodig in je survival kit. En die kan je bij Ditverzinjeniet.nl kopen. Van speakers, sneaky drankbekers tot tattoosleeves: je vindt het hier allemaal.

Filter

Toont alle 20 resultaten

Regenponcho voor een festival

Wat neem je allemaal mee naar een festival? Uiteraard een grappige poncho, want je moet er toch niet aan denken om zeiknat te regenen. Met een regenponcho blijf je droog en val je op, want die van ons hebben unieke, originele bedrukkingen. Speciale schoenhoezen houden je voeten warm en droog. Geen zin om in een regenponcho rond te lopen? In ons assortiment vind je ook voor op het festival een bijzondere paraplu.

Meenemen naar een festival

Een tent is natuurlijk onmisbaar. Maar tussen al die duizenden tenten is het helemaal niet zo makkelijk om jouw eigen tentje terug te vinden. Als de Volkswagenbus tent jouw tent is, dan steekt ‘ ie overal met kop en schouders boven uit. Hij is niet alleen groot, maar ook heel herkenbaar. En met een bijpassende VW Busje slaapzak en toilettas maak je hem helemaal af. Bekijk al onze Volkswagen busje producten voor op het festival.

Festivals bezoek je in een zentaipak

Wil je er niet bijlopen als ieder ander op een festival? Trek dan een zentaipak aan. Hierdoor word je helemaal bedekt, zelfs je gezicht en handen. En het mooiste van alles: je kan er gewoon doorheen kijken, ademen en zelfs drinken. Vind je een heel pak wat te ver gaan? Probeer dan eens een grappig dierenmasker. Zo val je zeker op!