Ben je op zoek naar te gekke carnavalskleding? Bij Ditverzinjeniet.nl ben je aan het goede adres. Want naast geniale cadeaus en gadgets hebben we ook super originele carnavalskleding. Heel populair zijn onze zentaipakken. Deze pakken zijn gemaakt van lycra en bedekken je van top tot teen. Letterlijk: zelfs je handen, voeten en gezicht zitten in het pak. Je kunt er wel gewoon doorheen kijken. Natuurlijk hebben we ook andere geniale carnavalsoutfits. Huppel rond als cowboy, samen met je opblaaspaard of wikkel jezelf in een kostuum van bubbel wrap. Ook voor accessoires voor bij je carnaval kostuum kun je bij ons terecht. Met onze carnavalskleding, maskers en pruiken tover je jezelf eenvoudig om tot iemand die onherkenbaar is.

Filter

Toont alle 4 resultaten

Outfit voor carnaval

Een gekke carnavalsoutfit, een idioot dierenmasker waardoor je eruit ziet als een paard of eenhoorn of een über sexy Borat mankini: wij hebben het allemaal. Met de juiste accessoires maak je je carnavalsoutfit helemaal af. En die koop je natuurlijk ook online bij ons. Wij hebben perfecte accessoires voor bij je carnavalskleding, zoals plaksnorren, brillen, tattoo sleeves en pruiken. Tover je jezelf om tot hamburger, hond of liever een Mexicaanse worstelaar? We hebben voor ieder een geschikt carnaval kostuum. Natuurlijk hebben we ook de populaire licht T-shirts, die reageren op muziek of waar je zelf een tekst in kunt zetten. Dat is pas een unieke carnavalsoutfit.

Carnaval kostuum online kopen

Je nieuwe carnaval kostuum heb je razend snel in huis als je het koopt bij Ditverzinjeniet. Alle bestellingen die op werkdagen voor 23:00 uur worden geplaatst, worden nog dezelfde dag verzonden. Dus ook al ben je bijna te laat voor het feestje, je kunt bij ons nog snel een carnavalsoutfit of nieuwe verkleedkleding kopen. Onze carnavalskleding is perfect om te dragen met carnaval, maar de kostuums zijn ook heel geschikt voor foute feestjes, Oranje-feestdagen zoals Koningsdag en voetbalkampioenschappen en verkleedfeesten.