Star Wars

Star Wars 2016

Star Wars-fan kijken heel 2016 al reikhalzend uit naar de laatste maand van het jaar. Dan draait namelijk de nieuwe film Stars Wars Rogue One in de Nederlandse bioscopen. Een paar maanden geleden werden de fans al lekker gemaakt met de eerste trailer van de nieuwe film. Wij zeggen: Star Wars 2016 kom maar op.

2 producten

2 producten

Star Wars cadeau

De nieuwe science fiction film maakt geen onderdeel uit van het hoofdverhaal, maar van de Star Wars Anthology-serie. Het gaat over een groepje rebellen die de plannen van de eerste Death Star willen bemachtigen. Het speelt zich af voor de gebeurtenissen in Episode IV: A New Hope. Het klinkt allemaal erg spannend en veelbelovend, maar helaas moeten we nog even afwachten tot de release. Tot die tijd kun je een fan wel alvast blij maken met een legendarisch Star Wars cadeau. Stormtroopers, R2D2 en Death Star: je vindt ze allemaal in allerlei leuke varianten in bij Ditverzinjeniet. Ga je voor een klok met bewegend beeld, een bierglas of een badjas? De keus voor een Star Wars cadeau is meestal snel gemaakt.


Star Wars gadget

Natuurlijk hebben wij ook een aantal toffe Star Wars gadgets in ons assortiment. Zo zuigt de Star Wars gadget R2D2 mini stofzuiger met liefde de kruimels van je bureau. Of ben je juist fan van Yoda? Ook dan kom je in onze webwinkel ruimschoots aan je trekken. Of heb je een neefje die erg fan is van Star Wars en nog niet zo oud is? Kies voor een cool nachtlampje die zijn kamer verlicht. Met deze coole Star Wars gadget hoeft hij niet in het donker te slapen. Uiteraard hebben we nog veel meer op het gebied van Star Wars. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment en verras je neefje, nicht of goede vriend met het leukste en origineelste Star Wars cadeau.


Star Wars Rogue One

Kan jij niet wachten totdat Star Wars Rogue One in de bioscopen draait? Wij ook niet! Alle films overtreffen altijd onze verwachtingen dus ook ditmaal verwachten we veel van Star Wars Rogue One. Gelukkig kunnen we onze ‘honger’ naar de film stillen met de leuke gadgets uit de webshop. Vul het Star Wars bierglas nog maar een keer en kijk nog eens naar een The Force Awakens terwijl je in je Star Wars badjas op de bank hangt. Zo kan jij je langzaamaan gaan verheugen op de nieuwe Star Wars Rogue One. Tot nu toe zal je het moeten doen met onze Star Wars gadgets. Maar niet getreurd want voordat je het weet is het december. Vergeet dan niet om met Sinterklaas één van onze leuke Star Wars cadeaus uit te kiezen voor een familielid of vriend zodat hij of zij helemaal in de stemming komt voor de nieuwe film.