Scratch Map

Luckies Scratch Map

Ben jij iemand die het liefst alle landen van de wereld zou willen zien? Of ken je iemand die een avonturier in hart en nieren is? De Scratch Map van Luckies is een perfect cadeau voor diegene. De Scratch Map is een kras wereldkaart met een laagje folie. Met een muntstuk kan je het folie van elk land waar je bent geweest wegkrassen. Op deze manier kan iedereen zien waar jij bent geweest.

3 producten

3 producten

Verschillende varianten van de Scratch Map

De Scratch Map van Luckies is leverbaar in allerlei verschillende varianten. Zo vind je bij ons natuurlijk de originele Scratch Map waar de hele wereld op staat. Daarnaast hebben wij de Scratch Map Amerika, waar alleen de staten van de Verenigde Staten op staan. Blijf je meestal wat dichter bij huis? Dan is de Scratch Map Europa misschien wat voor jou. Voor echte luxepaardjes hebben we ook nog een Deluxe variant van de Scratch Map, die een zwarte achtergrond heeft, goudkleurig folie en felgekleurde landen.


Unieke Scratch Maps

Wil je een ronde Scratch Map in de vorm van een globe? Dat kan. De Scratch Map wereldbol moet je alleen wel zelf nog even in elkaar knutselen. De Europa gourmet-editie is een wereldkaart voor iedereen die dol is op lekker eten. Op deze kaart staan unieke gerechten die kenmerkend zijn voor een land. In het Luckies reisdagboek kan je reisavonturen bijhouden en tegelijkertijd de bezochte landen wegkrassen van de mini-Scratch Maps.


Scratch Map op reisformaat

De Scratch Map is niet alleen verkrijgbaar op groot formaat, maar ook als reisformaat. Zo kan je hem tijdens je wereldreis al meenemen. Op de achterkant van de reiseditie van de kras wereldkaart kan je precies je reis uittekenen en heb je ruimte om je ervaring op te schrijven. De Scratch Map reiseditie zit bovendien - net als al onze andere Scratch Map varianten - in een luxe kartonnen koker, waardoor de kras wereldkaart niet kan verkreukelen.