Click to Hide Notification

Click to Show Notification

Koningsdag

Koningsdag

Koningsdag kleding

Feesten in Koningsdag kleding op King’s Day in Amsterdam, koekhappen, of met al je rotzooi vanaf vijf uur ‘s ochtends langs de kant van de weg staan: wat doe jij het liefst op Koningsdag? Wij zijn altijd wel in voor een goed feestje en hebben daarom de mooiste Koningsdag kleding voor je verzameld. Want op deze dag draag je maar één kleur: oranje. En oranje kleding vind je meer dan genoeg bij Ditverzinjeniet.nl.

16 producten

16 producten

Koningsdag outfit

Een oranje T-shirt, een masker met het gezicht van de koning, een oranje Koningsdag outfit of een kroon op je hoofd: afhankelijk van hoe je Koningsdag gaat vieren, kun je bepalen welke Koningsdag kleding je aan gaat doen. Als je de hele dag gaat feesten, dan wil je natuurlijk een lekker luchtige outfit dragen. Kies voor laagjes kleding, zodat je je ‘s ochtends en ‘s avonds warmer kunt kleden en tijdens het dansen alleen nog maar een oranje Koningsdag outfit aan hebt. Je kunt je Koningsdag outfit opvrolijken met veren, boa’s, ballonnen en sieraden. En de dames gebruiken natuurlijk graag oranje make-up voor deze dag. Combineer je Koningsdag kleding met de juiste Koningsdag accessoires om je oranje outfit naar een extra koningsgezind-niveau te tillen.


Koningsdag accessoires

Natuurlijk mogen de juiste Koningsdag accessoires niet ontbreken. Kies voor een oranje zonnebril, een Koningsdag pruik of een cape in de kleuren van de Nederlandse vlag. Met onze Koningsdag accessoires ben je perfect gekleed voor deze oer-Hollandse feestdag. Of je nou gaat zwaaien naar Wim-Lex en Max of met je kinderen op de Vrijmarkt zit: met de Koningsdag accessoires van Ditverzinjeniet, maak je je Koningsdag outfit helemaal af. Als je je bestelling voor 22:45 uur plaatst, dan heb je het pakje de volgende dag al in huis. Alle bestellingen vanaf 40 euro worden gratis door ons verzonden.

Bezig met laden...

Toegevoegd aan je winkelwagen