Halloween

Halloween

Halloween - 31 oktober 2017

Ben je van plan om dit jaar op 31 oktober Halloween te gaan vieren? Deze feestdag wordt ook in Nederland steeds populairder. Misschien wel door de leuke versieringen, of door de opkomst van series als The Walking Dead en de Halloween films. Van oorsprong is het een feestdag die door kinderen wordt gevierd, die in kostuum langs te deuren gaan om snoepjes te krijgen.

37 producten

37 producten

Zombie Halloween kostuum

Heksen, vampieren, vleermuizen, bloed, vuur, pompoenen, zombies en de herfst zijn zomaar een paar dingen die te maken hebben met Halloween. Wij hebben super leuke Halloween kostuums die je kunt dragen tijdens Halloween. Zo hebben we skelet zentaipakken en natuurlijk ook bijpassende zentaimaskers voor volwassenen en kinderen, bijvoorbeeld van zombies, pompoenen of Frankenstein. Ook onze zombie dierenmaskers zijn perfect als Halloween kostuum.


Online Halloween accessoires kopen

Naast enge Halloween kleding verkopen we natuurlijk ook Halloween accessoires die perfect zijn voor een feestje. Ga je naar Halloween Fright Night? Vergeet dan niet om een setje Halloween fotoaccessoires mee te nemen. Onze Halloween zombie tuinkabouters en mystical fire zorgen voor een spannende aankleding van je huis en tuin. Natuurlijk snijd je ook wat pompoenen uit en zet je er kaarsjes in voor de perfecte aankleding.


Halloween kleding en accessoires kopen

Halloween accessoires en kostuums koop je online bij Ditverzinjeniet. Als je je bestelling plaatst op werkdagen voor 22:45 uur, dan wordt je pakje dezelfde dag nog verzonden. Je kunt je bestelling dus al binnen een dag in huis hebben. Handig, als je pas een dag voor dat coole Halloween feest bedenkt dat je eigenlijk nog Halloween kleding nodig hebt. Ben je toch niet tevreden, dan kun je de producten retourneren binnen de zichttermijn van 365 dagen.

Bezig met laden...

Toegevoegd aan je winkelwagen