Mustard

Kantoorgadgets en woonartikelen van Mustard

Mustard: de bewaker van jouw welzijn aan je bureau, op kantoor en op school. Omdat je meer tijd doorbrengt op kantoor of school dan thuis, focust het designmerk Mustard zich op kantoorgadgets en handige schoolspullen die je dagelijkse leven gemakkelijker en vrolijker maken. Breng smaak, kleur en een stukje van thuis mee naar je kantoor of studeerkamer. Voel jezelf thuis met Mustard.

5 producten

5 producten

Mustard: voordelige en trendy cadeaus

Mustard focust zich niet alleen op kantoorartikelen, het merk maakt ook hippe woonaccessoires die erg geschikt zijn om cadeau te geven. Zoek je een origineel cadeau voor een housewarming? Toe aan wat inspiratie voor een verjaardagscadeau? Of naarstig op zoek naar relatiegeschenken? Kies voor Mustard! Deze producten zien er niet alleen vrolijk uit, de gadgets van dit Engelse merk zijn ook heel erg handig.

Live happy met Mustard woonaccessoires

Mustard maakt producten die voor zich spreken. Het motto van het merk is ‘live happy’ en de makers hopen dan ook dat iedereen vrolijk en gelukkig wordt wanneer ze gebruik maken van de gadgets van Mustard. Met deze hippe cadeaus weet je zeker dat je een goede indruk maakt. Constant zijn de ontwerpers achter dit merk op zoek naar alledaagse producten, waar ze weer een uniek Mustard product van kunnen maken.

Gadgets van Mustard maken leven mooier

Mustard is gevestigd in Londen en New York. Het merk wordt gedragen door een team van designers en trendwatchers die ontwerp, functionaliteit en commercieel gebruik samen weten te smelten. Mustard is uit op het bezitten van 10% van ieder bureau ter wereld: een doel dat haalbaar moet zijn volgens de designers.

Snelle levering van Mustard kantoorartikelen

Volgens Mustard is het kantoor- en studentenleven een stuk fleuriger wanneer je de juiste producten bij de hand heb. Dus ben je op zoek naar kantoorgadgets en back to school artikelen? Bestel de gadgets van Mustard online bij Ditverzinjeniet. Vanavond besteld is morgen in huis.