Loooqs

LOOOQS functionele en voordelige gadgets

Hippe gadgets voor een gezonde lifestyle met functioneel design en oog voor het milieu. LOOOQS biedt een breed assortiment aan bruikbare, praktische en originele gifts voor een voordelige prijs. Producten op zonne-energie? Multimedia accessoires? Cadeaus voor thuis of handige gadgets voor op kantoor? Bij LOOOQS vind je producten die je als origineel cadeau geeft en ook graag zelf krijgt.

7 producten

7 producten

Van keukengadgets tot pull lampjes

De collectie van LOOOQS is kleurrijk. Meest populair zijn de drinkflessen met fruit filter, de handige push en pull lampjes en de autoaccessoires. Het merk biedt ook woonaccessoires, waterdichte muziekboxen en originele keukengadgets. Met een brede selectie als deze moet je het juiste cadeau voor elke gelegenheid kunnen vinden! Van sinterklaascadeau tot een geschenk voor onder de kerstboom, LOOOQS helpt je op weg.

LOOOQS drinkflessen met fruit filter

Doe je favoriete fruit, groente of ijs in de drinkfles met fruit filter van LOOOQS en geniet van koud water met je favoriete smaakje. De infuser van deze drinkfles zorgt ervoor dat de smaken, maar ook de vitamines mixen met het water. De drinkflessen met fruit filter voorzien dus in jouw gezonde lifestyle. LOOOQS heeft zelfs een handige smart beker die bijhoudt hoeveel je drinkt. Drink jij niet genoeg water? Dan is dit het ideale cadeau voor op je verlanglijstje.

De handige reisgadgets van LOOOQS

De mooiste reizen worden nog leuker en comfortabeler met LOOOQS. Wie de wereld wil ontdekken heeft handige reisgadgets nodig en daar weten ze bij dit designmerk wel raad mee. Maak je dit jaar een roadtrip door de USA? De USB autolader is de reisaccessoire die je nodig hebt. Op zoek naar de leukste hike routes door de bergen? De LOOOQS Powerbank is onmisbaar, mocht je in nood komen dan is een lege batterij wel het laatste wat je wil. Alles wat je nodig hebt aan reisgadgets voor een comfortabele reis vind je hier!

Koop LOOOQS online bij Ditverzinjeniet

De producten van LOOOQS zijn hip verpakt, wat het nog leuker maakt om ze cadeau te geven. Bestel nu een verjaardagscadeau van LOOOQS bij Ditverzinjeniet.

Bezig met laden...

Toegevoegd aan je winkelwagen