Lichtshirts

Lichtshirts kopen

Met onze lichtshirts val jij zeker op in het donker. Of je ze nou draagt tijdens een feestje of gewoon thuis op de bank, deze lichtgevende shirts zijn origineel en erg leuk om cadeau te geven. Lightshirts reageren op geluid en lichten op in het donker, dus zet de muziek aan en laat de kleuren op je lichtshirt dansen.

Deze categorie bevat op dit moment geen producten.

Led T-shirt

Draag tijdens een feest een LED T-shirt en iedereen zal vol verbazing naar jouw T-shirt staren. In onze LED T-shirts kun je je eigen tekst programmeren. Ben je jarig? Wil je een nieuwe vriendin of een rondje geven? Zet het op je LED T-shirt en laat het aan iedereen zien. Ook hebben we te gekke lichtshirts. Deze reageren op geluid: de kleuren gaan dansen als ze geluid horen. Onze lichtshirts zijn leverbaar in allerlei verschillende kleuren en patronen. Hoe leuk is het om samen met een vriendengroep allemaal één of verschillende lichtshirts te dragen? Iedereen ziet meteen dat je bij elkaar hoort en je maakt een nog groter feest dan het is al is met deze vrolijke lightshirts.


Lichtgevend shirt

Als je graag in het middelpunt van de belangstelling staat, dan is een lichtgevend shirt echt wat voor jou. Of je nou kiest voor een LED T-shirt of een lichtshirt: je valt enorm op met een lichtgevend shirt. Kies voor een variant waar je je eigen tekst in kunt programmeren om iedereen duidelijk te maken wat je denkt. Of je kunt natuurlijk ook je bestelling tijdens een feestje programmeren, zoals ‘vier bier schat’. Deze tekst loopt dan de hele avond over het LED scherm. Een lichtgevend shirt is ook erg leuk om cadeau te doen aan mensen die wel van een feestje houden. Daarnaast kun je ook een bepaalde boodschap overbrengen door een LED T-shirt te dragen met een eigen tekst erop. Misschien wel een originele manier om je vriendin ten huwelijk te vragen op een super gaaf feest?