(30 klantbeoordelingen)

Signal Pod Richtingaanwijzer Voor Je Fiets

Nooit meer fietsen zonder handen aan het stuur

48.95

Op voorraad

Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

Waarom Ditverzinjeniet?

 • Meer dan 1 miljoen klanten gingen je voor
 • Nederlandse cadeaushop sinds 2008
 • 365 dagen gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf €50,-
   

  Beschrijving

  Het verkeer wordt steeds drukker en gevaarlijker en het is dan ook geen slecht idee om je handen aan het stuur te houden. Met deze richtingaanwijzer voor op je fiets kan dat voortaan ook. Met de draadloze bediening die je vastmaakt aan je stuur bedien je de lichten. De richtingaanwijzer komt met speciaal montagemateriaal, waarmee de richtingaanwijzer onder het zadel gemonteerd kan worden. Uiteraard is de richtingaanwijzer waterproof.

  Het extra heldere leddisplay zorgt ervoor dat de twee pijlen naar links of rechts duidelijk te zien zijn voor het overige verkeer, overdag, maar ook in het donker en als het regent. In geval van nood kan je gebruik maken van de noodsignalering. Dan knipperen alle vier de pijlen tegelijk.

  Daarnaast is de Signal Pod ook nog voorzien van 4 rode LED’s in het midden van het display, waarvan de onderste LED constant brand en de bovenste drie knipperen. Hierdoor is duidelijk te zien of het apparaat is ingeschakeld en het geeft extra zichtbaarheid en veiligheid.

  Let op: wanneer je de richtingaanwijzer op z’n kop installeert dan werkt de Signal Pod niet. De bovenkant is daarom duidelijk gemarkeerd.

  • Richtingaanwijzer voor je fiets, ontworpen voor extra veiligheid
  • Met audiosignaal om voetgangers en fietsers te waarschuwen
  • Duurzaam en betrouwbaar systeem geschikt voor alle weersomstandigheden
  • Helder LED-display met vier warm-gele pijlen en vier rode LED’s.
  • Met draadloze bediening voor aan je stuur
  • Inclusief montagemateriaal eenvoudige installatie
  • Met ‘quick-release’ systeem

  Extra informatie

  Technische eigenschappen

  Enkelvoudige categorie

  Fiets_Accessoires

  30 beoordelingen voor Signal Pod Richtingaanwijzer Voor Je Fiets

  1. Ibo Reurink

   De beveiliging die het ding uitschakelt wanneer je hem op zijn kop monteert, schakelt hem ook uit wanneer je over een hobbelige weg rijdt. Hij doet het vaker niet dan wel. Al met al is hij behoorlijk onbruikbaar. Ik ga kijken of ik het kwikschakelaartje kan uitschakelen. Ze hadden dat schakelaartje beter kunnen gebruiken om hem uit te schakelen als je niet fietst.[dvjn]Beste Ibo, kun je contact opnemen met onze klantenservice? Het gaat hier waarschijnlijk om een defect, want wij hebben deze klacht niet eerder gehoord.[/dvjn]

  2. Jan Stender

   Ik heb jaren geleden eens richtingaanwijzers en remlicht op een fiets gemonteerd
   Het resultaat was bedroevend,van de lampjes zag je met daglicht helemaal niks
   Het remlicht was wel grappig,het werd gewoon bediend door een spiraalschakeling,met tonnetje op de remkabel,maar daarvan was ook niks te zien
   Nee,deze set is echt duidelijk,met die led pijlen,en ook makkelijk te monteren
   Geheel draadloos,dus geen gehannes met ti-ripes,om het draad te bevestigen
   Ik heb een Busch und Muller achterlicht besteld,met een remlicht functie,zo ben ik helemaal veilig op weg
   Koplamp met dagrijverlichting heb ik al op de fiets zitten

  3. Sam de Bruin

   Ik heb dit product vorig jaar gekocht en toen ik hem op mijn fiets had gedaan werd ik door iedereen aangekeken omdat ik een geweldige accessoire op mijn fiets had. Het is geweldig want je bent ten eerste veilig op de weg en mensen blijven heel graag achter je fietsen als jij dit ook op je fiets hebt. Ik zou het kopen voor vrienden maar dat doe ik niet want dan is mijn fiets niet meer zo speciaal als nu.

  4. fred

   ik heb dit product gekocht voor een elektrische scooter,omdat deze niet zijn uitgerust met richtingaanwijzers. als ik dit op de normale manier moet monteren zal ik ook de bedrading moeten aanpassen. verder is de aanschafwaarde van dit product dan vele malen kleiner dan de orgineele verlichting en schakelaar. scooterliefhebbers sleutelen maar. fred

  5. Arnold

   Goed voor alle fietsers, driewielers, easy-riders en alle anderen die zijn of haar handen aan het stuur moeten houden!

  6. Wilhelmus

   Het apparaat en de afstandsbediening laat zich snel en probleemloos monteren. Ziet er mooi en degelijk uit. Werkt uitstekend en zeker als je in het donker fietst lijkt het mij veel veiliger.

  7. Jozanne

   het werd voordat ik het wist al bij me afgeleverd, ongelofelijk snel gewoon!
   het product zelf is helemaal goed en super grappig, ik fiets meestal in het donker naar huis en daar is dit product erg goed en leuk voor.
   de fietsers achter me vinden het zeker geen probleem dat knipper licht.
   IN EEN WOORD: GEWELDIG!

  8. Boom

   Het is een interessant idee, maar ik heb wel wat kritiek:
   1 – Dit werkt alleen op achterliggend verkeer (voor hooguit een straal van 90 graden). Voor al het andere verkeer (de overige 270 graden) moet je nog steeds je hand uitsteken. Er zou dus ook iets op het stuur (en zijkanten) bevestigd moeten worden.
   2 – De bediening zit in het midden van je stuur, dus je moet nog steeds je handvat loslaten. Waarom niet een bediening aan beide kanten bij het handvat?
   3 – Als je een jas aanhebt (en wanneer hebben we dat niet in NL?) bedekt het de lampen. Het zou beter zijn om het aan de achterkant van je bagagedrager of spatbord te kunnen bevestigen. Helaas is het bevestigingssysteem gemaakt uitsluitend voor een ronde, dikke zadelstang.

  9. Swa

   Deze set draagt zéker bij tot het veiligheidsgevoel. Werkt prima en zorgt voor zowel ongeloof dan wel bewondering bij de andere weggebruikers. Wat er eventueel nog zou kunnen verbeteren is de frequentie waaraan de pijltjes knipperen. Dit zou sneller mogen, vind ik, dan zouden ze nòg meer opvallen. Maar verder is dit zéker een topproduct hoor.

  10. Jan Noorlander

   Vanwege een niet goed functionerende linker arm moet ik richtingaanwijzers op mijn E-bike monteren. Ik koos voor de Signal Pod. Snelle levering. Werkte perfect, behalve als ik zelf op de fiets zat. Ik heb bij het bedrijf een andere op wezen halen, was geen enkel probleem. De Signal Pod is met wat knutselwerk onder de bagagedrager gemonteerd. Voor vóór heb ik een 2e Signal Pod gekocht. Beide worden door één afstandbediening aangestuurd. Vóór moet de Signal Pod ondersteboven gemonteerd worden. Dit is door een kleine aanpassing prima gelukt. Ik kan weer veilig aan het verkeer deelnemen. Fantastisch!

  11. Koenraad Janssen

   Nu hou IK mijn handen aan het stuur terwijl ik fiets, maar laten de andere weggebruikers (automobilisten, fietsers…) hun stuur los om hun duim naar mij op te steken… Super product en niet eens duur…

  12. Mevr. M.A>Duinmeijer

   als kwetsbare verkeersdeelnemer laat je nu duidelijk zien wat je doet.en waar je heen gaat. Dit geeft je een veiliger gevoel en neemt ook een stuk onzekerheid weg.

  13. Ad

   Ik heb 2 setjes gekocht en na een paar uur puzzelen is het gelukt om er een om te bouwen. zodat ze allebei links en allebei rechts tegelijk aangeven. Voor en Achter.
   Zonder technische kennis is dit bijna niet te doen. Ook geschikt voor een bakfiets. Dus het kan wel.

  14. Stef Reijnders

   Ik heb gister de signal pod besteld en vandaag in huis! Ik had al eerder contact met de klantenservice gehad en dat liep voorspoedig. Heb hem vandaag op mijn fiets gezet (cortina u4) en het past perfect ben super tevreden en erg blij met dit product en de service!

  15. Herman

   Ik ben heel tevreden over de knipperlichten voor fiets of snorfiets. Het is veel veiliger en men moet geen arm uitsteken om af te slaan voor het verkeer achter u.
   Practisch en plezant.

  16. R G A

   + Duidelijke handleiding.
   + Goed product
   – plastic bevestingsbeugels, pas op meer schroeven aan draaien

  17. Karin

   Mijn dochter heeft een handicap waardoor ze rechts haar hand niet goed kan uitsteken en ik ben dan ook al een tijdje op zoek naar een geschikte richtingaanwijzer voor zowel voor- als achterop de fiets. Ik zou dan ook zeer graag met Ad (van review op 20-7-2015) in kontakt komen voor het ombouwen, zodat mijn dochter met 1 schakelaar zowel het voor- als achterlicht kan bedienen. Dit zou mij echt enorm helpen. Wellicht kan de paginabeheerder mij met Ad in kontakt brengen???? Groetjes, Karin [dvjn] Beste Karin, vervelend om te horen dat het ombouwen van de richtingaanwijzer niet lukt. Helaas ondersteunen wij het ombouwen van het product niet en hierdoor hebben wij geen handleiding hoe u het succesvol kunt ombouwen. Ook is het (mede wegens privacy) niet mogelijk om u via onze site in contact te brengen met de meneer die eerder een review heeft achtergelaten, hiervoor onze excuses. Wellicht dat u via YouTube een handleiding kunt vinden zodat u het product toch nog kan laten ombouwen. [/dvjn]

  18. ton van berlo

   positief: Het concept is prima. Het display is zeer goed zichtbaar, de draadloze aansturing is accuraat.
   negatief: de behuizing van het display is bijtengewoon kwetsbaar, vanweg het gebruikte plastc en omdat het onder een racezadel uitsteekt: te groot dus.. De communicatie tussen de ab en het display is onduidelijk omdat er geen terugkoppeling is naar de ab: doet ie het nu, is steeds de vraag. Bovendien zijn de knopjes van de AB te veel verzonken waardoor het deze met handschoenen aan nauwelijks te bedienen zijn.

  19. kees

   Prima zichtbaar maar de plek onder het zadel is wat ongelukkig. ik heb een boodschappenkrat achterop en daar heb ik de pod op bevestigd. Dit werkt goed en het bereik van de draadloze bediening is voldoende

  20. Aida

   Erg handig als je met z’n 2en fiets, degene achter je weet tijdig welke route te volgen.

  21. John Beekman

   Doordat er een afstandsbediening bij is voor op het stuur, vind ik het een super richtingaanwijzer.
   Ben duidelijk te zien en de rode indicatielamp is zo sterk dat ze me zeer snel zien.
   Onderweg veel positieve reacties.
   Echter 1 nadeel. Een soort van alarm die gaat bij de rode indicatielamp is vanwege mijn beperking vervelend om te horen.
   Verder is het voor mij als volwassen met een beperking voor het eerst, dat ik een veilig gevoel heb op de fiets.

  22. Rudy

   Grappig gadget, maar tevens ook veilig en eenvoudig in plaatsing en gebruik. Het product werkt zoals beschreven. Een aanrader.

  23. kees

   De bediening van de signal pod is gemakkelijk op de zijkant van je stuur te monteren naast het handvat. ik heb een opvouwbare krat achterop mijn fiets voor boodschappen . daar heb ik de pod op gemonteerd, fluitje van een cent door de gaatjes in de krat.reikwijdte van de zender haalt het prima Alleen oppassen voor beschadigen als je het kratje van de fiets neemt. Geweldig idee, heb veel bekijks,

  24. Anoniem

   We hebben zo 2 toestellen. En met een bedieningspaneel gaan de pinkers op de 2 fietsen gelijktijdig

  25. JBI

   Ik heb deze verlichting op de rugleuning van een scootmobiel geplaatst omdat in bepaalde situaties de standaard verlichting niet geheel zichtbaar is. Dit product ie een goede ondersteuning en eenvoudig aan te brengen en te gebruiken.

  26. Jan en Snoopy

   Ik bezit een bakfiets waar ik alle dagen een trip mee doe, samen met mijn lievelingshond. Man, wij genieten daar echt van. Het was al opvallend voor de omgeving. Maar nu…met die pinkers erop…ik word zomaar aangesproken op de straat, alleen al door die pinkers. Fantastisch, en die doen het dan nog goed ook. Alleen voor mensen die niet willen opvallen is dit niet aan te raden, maar ik ben blij dat ik deze bij jullie heb gevonden. Zou nog zoiets willen vinden om vooraan op de bakfiets te kunnen monteren. Als jullie raad weten…Bedankt, ons leven is nu NOG prettiger geworden.

  27. Ton Visschers Revalidatie hulpmiddelen

   Redelijke kwaliteit en goed alternatief voor mijn gehandicapte cliënten

  28. Paul

   Fantastisch , ik ben gehandicapt kan moeilijk mijn stuur lossen , iedereen die het ziet zegt
   lovende woorden . Het zou moeten verplicht worden minder ongelukken !
   Ik bestel er nog één voor de frontzijde , dit gaat perfect zegt de fabrikant !

   Signal pod is een goed idee

  29. Marcel

   Mijn dochter heeft maar een werkende arm. Dan is je vinger uit steken lastig. Deze richting aanwijzers zijn een uitkomst. Maar helaas alleen achter. Daar om een tweede zet gekocht. Ze weken inderdaad op de zelfde afstand bediening. Maar helaas werkt de richting aanwijzer niet op ze kop van wegen bevindingen. Maar dat is wel nodig voor aan de voor kant. Na wat soldeer werk de print van binnen om gedraaid. Nu heeft ze zowel voor als achter zeer goed zichtbaar knipper licht op haar fiets.

  30. J.Arts (geverifieerde eigenaar)

   een goed product, echter het middelste lampje blijft knipperen hoe kun je dat verhelpen?

   • Frederiek Bijker

    Beste J,

    Bedankt voor je review!

    Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het lampje blijft knipperen. Onze excuses hiervoor!
    Mocht je er inmiddels niet uit zijn gekomen dan mag je ons een bericht sturen per e-mail naar [email protected]
    Dan gaan we even kijken naar een gepaste oplossing!

    Fijne dag!

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  SKU: 883
  Tags: ,

  Groter aantal bestellen? Vraag een offerte aan!

  Heb je interesse in het bestellen van een groter aantal (meer dan 10 stuks), van dit product? Vul dan het formulier in en ontvang binnen uiterlijk 24 uur een offerte. We zijn ook direct bereikbaar via [email protected] en op werkdagen telefonisch via +31 (0)85 303 27 66 van 09.00 - 17.00 uur.

  Offerte aanvragen
  • Snelle levertijden uit eigen voorraad
  • Mogelijkheid om te bedrukken
  • Mogelijkheid om te versturen naar meerdere adressen
  • Optie om alle cadeaus te laten inpakken in cadeaupapier
  • Reactie binnen één werkdag na aanvraag
  • Proefexemplaar op aanvraag