Bier & Drank

Drankspelletjes voor een feestje

Ze zijn al jaren populair: drankspelletjes. En hoewel het niet heel verstandig is om je elke week onder de tafel te zuipen met vrienden is een drankspel op zijn tijd wel erg leuk. Met de drankspelletjes van Ditverzinjeniet.nl heb je gegarandeerd een leuke avond. Op een feestje, op vakantie of voordat je gaat stappen: onze drankspelletjes kan je overal spelen. Natuurlijk hebben we ook bijpassende shotglaasjes voor bij het drankspel.

82 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2
82 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

Cadeau idee: originele bierglazen

Unieke en originele bierglazen doen het altijd goed als cadeautje. Bijna elke man houdt wel van een biertje op z’n tijd en ook veel vrouwen drinken graag zo’n gele rakker. Wij hebben een ruim assortiment unieke, grappige en mooie bierglazen. Zoek je een cadeau voor iemand die liever sterke drank drinkt? We hebben de leukste shotglaasjes die we konden vinden natuurlijk ook in ons assortiment opgenomen.


Ook voor bijzondere wijnglazen

Natuurlijk is lang niet iedereen gecharmeerd van bier of drankspelletjes. Voor de chiquere wijnkenner hebben we bijzondere wijnglazen in ons assortiment opgenomen, maar ook verschillende wijn decanteerders. Door je wijn te decanteren komt het drankje in aanraking met zuurstof en wordt zowel het aroma als de smaak nog lekkerder. Niet nodig als je alleen maar goedkope slobberwijn uit een pak drinkt natuurlijk.


Shotglaasjes, drankspelletjes en bierglazen koop je online

Heb je een leuk cadeau gevonden voor je vriendin, vrienden, oom of broertje? Bestel het dan snel online bij Ditverzinjeniet. Of het nou gaat om een stel shotglaasjes, een leuk drankspel, unieke wijnglazen of een gaaf bierglas: je hebt het super snel in huis. Als je je bestelling op werkdagen voor 22:45 uur plaatst, dan wordt je pakketje nog dezelfde dag verzonden.

Bezig met laden...

Toegevoegd aan je winkelwagen