Gadgets van FRED met een knipoog

Met FRED scoor je gifts die problemen oplossen, praktisch zijn en bovendien een lach op je gezicht toveren. Dit Amerikaanse merk wil de beste, intrigerende en nuttige ideeën tot leven brengen. En dat zorgt ervoor dat deze gadgets perfect zijn als onvergetelijk verjaardagscadeau, de ideale Sinterklaas surprise of als origineel kraamcadeau. Verwacht het onverwachte bij de dagelijkse, functionele producten van FRED.

8 producten

8 producten

Keukenhulpjes van FRED

Cadeaus voor een housewarming nodig? FRED is ‘on top of mind’, want hij trekt alles uit de kast om de dagelijkse dingen zo leuk mogelijk te maken. Of je nu aardappels kookt met het Steam Ship deksel of hilarische muffins maakt in de Muffin Tops bakvormpjes. En wat te denken van keukengadgets zoals de glazen melkkan in de vorm van een melkpak, dubbelwandige zoutpotjes en bierglazen en het Samuraizwaard taartmes?

Leren eten doe je met FRED

Hoe laat je je kind eten? Het antwoord: met de populaire Food Face. Hij biedt de oplossing als je kind niet wil eten. Knutsel samen met je kleine een baard van erwten of een knap kapsel van wortels. Zo krijgt ieder kind de kans om met eten te spelen, terwijl de zintuigen op een creatieve manier worden geprikkeld. De Food Face wordt nog leuker in combinatie met de Airfork One. FRED maakt eten voor kinderen duizend keer leuker.

FRED biedt feestelijke huishoudgadgets

We kunnen het niet ontkennen: FRED heeft prachtige spulletjes voor alle huishoudelijke- en maaltijdmomenten. Dit merk weet gebruiksgemak en kwaliteit te combineren met humor. De producten hebben dan ook een hoog hebberigheidsgehalte. Of je een cadeau voor vrouwen of mannen zoekt, geschikt voor kinderen met Kerst of wilt uitpakken met een gaaf cadeau voor een babyshower. FRED zorgt altijd voor een lach.

Het ontstaan van FRED & Friends

De beste ideeën voor nieuwe gadgets ontstaan onder het genot van koud bier en heerlijke cake, als je FRED & Friends moet geloven. Achter dit merk, gevestigd in de staat Rhode Island, schuilt een smeltkroes van designers en productontwikkelaars vanuit de hele wereld die gemak en handigheid samen weten te brengen met ‘as much fun as you can handle’. Koop gadgets van FRED online bij Ditverzinjeniet.