Natuurlijk weet je dat de derde zondag van juni een speciale dag is: Vaderdag. Heb jij al iets in huis voor je allerliefste papa? Nee? Dan is het hoog tijd om iets voor Vaderdag te knutselen. Hoe oud je ook bent, een eigen Vaderdag cadeau knutselen is namelijk nog steeds heel leuk en populair. Hieronder een aantal Vaderdag cadeau tips om origineel voor de dag te komen op 19 juni.

Vaderdag cadeau knutselen

Wat is er nu leuker dan je eigen Vaderdag cadeau knutselen? Dit is voor je vader - of die van je kinderen - een mooie en lieve herinnering voor later. Maak bijvoorbeeld met je kinderen een knutselwerk waar hun vader echt iets aan heeft. Knutsel bijvoorbeeld een Minion sleutelhanger in elkaar. Beschilder een kurk met blauwe en gele verf, plak er oogjes op en duw een pinnetje met sleutelring in de bovenkant. Of maak een toiletrolhouder van een velletje papier en een touwtje. Kleur een mooie tekening, maak er twee gaatjes in voor het touw en hang de rol op aan het touwtje. Of knutsel voor Vaderdag een pennenblik in de vorm van een kikker. Dat doe je heel simpel van een leeg blikje knakworsten en groen papier. Dat is een leuke opkikker voor op zijn bureau. Wat ga jij voor Vaderdag knutselen?

Vaderdag cadeau tips

Zie jij het niet zo zitten om een Vaderdag cadeau te knutselen? Wij geven je graag wat andere Vaderdag cadeau tips. Ditverzinjeniet.nl heeft heel veel grappige en handige gadgets voor je allerliefste, stoerste en leukste papa. Geef hem bijvoorbeeld een bieropener die je aan de muur ophangt, een handige tool voor de barbecue of een flexibele tablethouder. Het is ook heel leuk om een mooie foto van jullie samen uit te printen op een telefoonhoesje of mok. Of ga er een dagje op uit met je vader om leuke herinneringen te maken.