Het is vakantie! En dat houdt in dat jij waarschijnlijk ook lekker je koffer in mag pakken en op reis gaat. Wordt het Zuid-Frankrijk met je ouders, op strandvakantie met je gezin, kies je voor een avontuurlijke reis door Azië of ga je non-stop feesten met je beste maatjes? Een aantal dingen mag je écht niet vergeten als je op reis gaat. Je paspoort bijvoorbeeld. En een tandenborstel en schone onderbroek zijn ook fijn. Wij zetten nog een aantal andere reisgadgets op een rijtje die eigenlijk onmisbaar zijn.

USB wereldstekker

Met een USB adapter kun je je smartphone, tablet en e-reader makkelijk opladen via de netstroom. Plug je USB-kabel erin en je telefoon wordt opgeladen. Met een USB wereldstekker heb je direct de juiste stekker bij je die in het stopcontact past van het land waar je bent. Bij deze wereldadapter van LOOOQS krijg je vier verschillende stekkers voor verschillende werelddelen.

LOOOQS USB Wereldstekker / reisadapter

 

Waszakken en bagagezakken

Met waszakken en bagagezakken scheid je de vieze was van de schone was in je koffer. De Alife Luggage zakken zijn speciaal ontworpen om je koffer overzichtelijk te maken. Doe je schone sokken en ondergoed in de daarvoor bestemde zakken en je weet direct waar je ‘s ochtends moet zoeken. Daarnaast zijn er ook bagagezakken voor opladers, kabels, haarproducten, schoenen en T-shirts. Naast bagagezakken is een waszak ook heel praktisch. Hierin doe je je stinkende sokken en bezwete shirtjes. Zo kun je de hele waszak zo leeg kieperen in de wasmachine als je thuis komt. Of lekker decadent laten wassen als je in een goedkoop land op reis bent. En natuurlijk blijft de rest van je kleding schoon en fris.

Koffer met Alife Luggage sokken- en ondergoedzakken

 

Reiskussen

Het staat altijd zo suf: van die reizigers die met hun donkerblauwe reiskussen in de nek over het vliegveld lopen. Bij ons vind je unieke en ook écht grappige reiskussens. Want laten we eerlijk zijn: je slaapt wel een stuk prettiger in een bus, trein of vliegtuig met een lekker zacht kussentje. Vooral als die de looks heeft van een boomstam, vos of beer.

Kikkerland boomstam nekkussen op een koffer.

 

Opblaasbare zwemband

Waarschijnlijk ren je op de plaats van bestemming direct naar het zwembad of naar het dichtstbijzijnde strand. En dat wordt nog veel leuker met een luchtbed of opblaasbare zwemband. Dé hit van deze zomer en heel makkelijk mee te nemen in je reistas. Ben je van plan om lekker te luieren tijdens je vakantie? Zorg dan ook voor een opblaasbare bekerhouder. Dan kun je je drankje gewoon gezellig met je mee laten drijven in het zwembad.

Drijven op een donut zwemband van Bigmouth.